Ο Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΟ 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "BEACH HANDBALL" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ, ΣΤΙΣ 9 & 10 ΙΟΥΛΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Feel the spirit of Marathon...Feel the passion of Beach Handball 
Το "Anixi Marathon Beach Handball Tourbament 2016" έφτασε...

Όλα θα κριθούν στο 5ο και τελευταίο τουρνουά του 17ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου 2016 στον Μαραθώνα.

Μετά από 5 χρόνια απουσίας το Beach Handball επιστρέφει στην Αττική στη παραλία Σχινιά στο τουρνουά που συνδιοργανώνουν η ΟΧΕ , ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ και ο ΣΠΑΠ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, η μόνη ομάδα της Νοτίου Ελλάδας που διεκδικεί είσοδο στη τελική τετράδα με την "παρθενική" της εμφάνιση στο θεαματικότερο άθλημα της άμμου, φιλοδοξεί να είναι ο δεύτερος σύλλογος για φέτος μετά τον ΠΑΟΚ με παρουσία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικού αθλήματος στην πρώτη τετράδα ταυτόχρονα σε άνδρες και γυναίκες.

Με τα χρώματα του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball αγωνίζονται κορυφαίοι αθλητές του αγωνίσματος όπως είναι ο Σπύρος Χερουβιμ, ο Μανώλης Κουμαραδέλης, ο Ηλίας Κότσιρας, ο Χρήστος Κεδέρης αλλά και στις γυναίκες η διεθνής με τη μεικτή κόσμου στο Beach Handball Λαμπρίνα Τσάκαλου.

Ο ανταγωνισμός για τις τέσσερις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης που οδηγούν στο Final 4 του Ξυλοκάστρου (30-31 Ιουλίου) είναι πραγματικά μεγάλος. Μετά τα 4 πρώτα τουρνουά του πρωταθλήματος Ελλάδος, έξι ομάδες στους άνδρες , ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης "Beachboys", Πόντιοι Κιλκίς "Golden Waves", ΑΕΣΧ Πυλαίας "Waterproofs", ΓΣ Δράμα 1986 "Summer 04" και ΑΟ Άνοιξης διεκδικούν την πρόκριση. Στις γυναίκες τις θέσεις στην τελική τετράδα διεκδικούν Α.Ο. Σπάρτακος , Α.Ο.Α Καστοριάς, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Φίλιππος Βέροιας και Α.Ο. Άνοιξης.

Οι πρωτεργάτες της ανάπτυξης του χαντμπολ στην περιοχή Μάριος Λουκάτος και Κώστας Κότσιρας επενδύουν και στο νέο Ολυμπιακό άθλημα του Beach Handball, δίνοντας την ευκαιρία στους παίδες και τις κορασίδες που αθλούνται στον Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της χειροσφαίρισης να αθληθούν, να διακριθούν και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνει το άθλημα για εισαγωγή και μοριοδότηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ