ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ & ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/7


Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Χ.ΣΠΙΡΤΖΗΣ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ρ.ΔΟΥΡΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΗ...
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ.ΜΠΟΜΠΗΣ. 



Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι , για την έγκαιρη ενημέρωση σας,

κατά τη σημερινή σύσκεψη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής στο Δημαρχείο Διονύσου (14/7/2016), παρουσία του Δημάρχου Διονύσου και των εκπροσώπων των Δημοτικών Παρατάξεων Διονύσου , του ΣΕΒΑ και του συλλόγου '' ΚΗΦΙΣΟΣ'' , απoφασίστηκε η πραγματοποίηση κοινής συνεδρίασης των Δημοτικών Συμβουλίων Διονύσου και Κηφισιάς, την Πέμπτη 21.07.2016, στις 6:30 μμ , στο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, με θέμα την αντίθεση μας στην τοποθέτηση ΔΙΟΔΙΩΝ στους κόμβους Αγ. Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.

Στη συνεδρίαση αυτή θα προσκληθούν, ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης , η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου, οι Βουλευτές όλων των κομμάτων της περιοχής μας , ο ΣΕΒΑ , εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και άλλοι.

Η παρουσία στην σημαντική αυτή συνεδρίαση , τόσο η δική σας , όσο και των μελών και φίλων σας , κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη , προκειμένου να εκφράσουμε απο κοινού την έντονη αντιθέση μας στην τοποθέτηση ΔΙΟΔΙΩΝ στους ανωτέρω κόμβους, με άμεση τροποποίηση του σχετικού Νόμου 3555 / 2007.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κώστας Μπομπής 
Μέλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής