ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ, ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...

Με απόφαση του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής απαγορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών στους παρακάτω δρόμους για τις ημέρες εκείνες που ο «Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 4 & 5 (Πολύ Υψηλή και Κατάσταση Συναγερμού).

Η απαγόρευση αφορά την ημέρα πρόβλεψης και έχει ισχύ από την 7η πρωινής ταύτης έως την 7η πρωινής της επομένης.

Λίστα οδών προς απαγόρευση κυκλοφορίας

Όλους τους δρόμους των εθνικών δρυμών Πάρνηθας και Σουνίου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 

1. Οδός Μπαφίου- Τατοΐου ( είσοδος προς το κτήμα Τατοΐου ) της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου.

2. Πέραν του τέρματος της οδού Ανεμώνης, (παράλληλος των σιδηροδρομικών γραμμών ΟΣΕ) προς το Κτήμα Τατοΐου στη Δ.Κ. Κρυονερίου.

3. Οι δύο προσβάσεις προς την θέση Αγ. Τριάδα της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Στεφάνου μέσω της Λεωφ. Φράγματος Λίμνης Μαραθώνος και της οδού Πλάτωνος.

4. Εντός του Άλσους Ανοίξεως (πρώην ΣΑΑΚ), που περικλείεται από τη Λεωφόρο Ανοίξεως-Σταμάτας και τις οδούς Αναπαύσεως, Μεσολογγίου, Λυκαβηττού, Προφ. Ηλία και Πιπεροπούλου.

5. Η οδός «Άνδρου» που οδηγεί σε δύο Πυροφυλάκια του Διονυσοβούνιου, στη Δημοτική Κοινότητα Ροδόπολης.

6. Ο δρόμος πέραν του Νέου Κοιμητηρίου Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης, που οδηγεί περιφερειακά προς το εξωκκλήσι του Αγ. Ιωάννου Νηστευτή.

7. Οι ανώνυμοι δασικοί δρόμοι των Δ.Κ. Διονύσου και Δροσιάς αντίστοιχα που οδηγούν προς το Πεντελικό όρος και ειδικότερα τις θέσεις, «Σωληνάρι», «Α λούλα», «Όσιο Λουκά» και «Άγιο Παντελεήμονα».

8. Λ. Αθηνών, στο τμήμα μεταξύ της οδού Θέτιδος Δ.Κ. Εκάλης, Δήμου Κηφισιάς και οδού Μεσσήνης ΔΚ Δροσιάς , Δήμου Διονύσου.

Η απόφαση έχει ισχύ και σήμερα (12/7/2016) γιατί ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι σε επίπεδο 4

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.dionysos.gr/?q=node%2F6072