Ο ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR ΓΙΑ ΤΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
Χθες δημοσιεύσαμε Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, αναφορικά με μία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Σαρωνικού, με σκοπό τη συγκρότηση...
«Κοινωνικής Σύμπραξης» σχεδιασμού και υλοποίησης των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου, στη σύσκεψη συμμετείχε ο αντιδήμαρχος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής (μαζί με την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Διονύσου).

Ο κος Υφαντής επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος σκοπεύει να συμμετάσχει ενεργά στη σύμπραξη κατά της φτώχειας δηλώνοντας τα εξής:

"... Ήδη προχωρούμε στην καταγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που είναι απαραίτητα για τη συγκρότηση της Σύμπραξης. Στόχος μας η υποστήριξη και ανάπτυξη δράσεων για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας και του επισιτισμού, ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου, των ενοριακών συσσιτίων, ψυχαγωγικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, δράσεων ψυχοκοινωνικής στήριξης, ιδίως των παιδιών".