ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ": ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ





















ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...


Με εξαιρετική επιτυχία και ευχές για ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο 2015, πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία του Ο.Ν.Α.Π «ΘΕΣΠΙΣ», την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Η μικτή χορωδία του Ο.Ν.Α.Π «ΘΕΣΠΙΣ», η μικτή χορωδία «Σεμέλη Διονύσου» και η 11μελής ορχήστρα δωματίου NuovArte προσέφεραν μοναδικές στιγμές κλασικής μουσικής απόλαυσης στους συμπολίτες μας, που κατέκλυσαν την αίθουσα για να παρακολουθήσουν τη συναυλία, με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και τραγούδια από όλο τον κόσμο και μελωδίες μεγάλων κλασικών συνθετών.

Ερμηνεύτηκαν έργα Strauss, Bizet, Rossini, Puccini και Brahms, με σολίστ τη μεσόφωνο κ. Ιωάννα Βρακατσέλη και ενορχηστρώσεις και μουσική διεύθυνση του μαέστρου κ. Ματθαίου Λεγάκη.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε το 2015 να είναι ένας χρόνος αισιοδοξίας, ελπίδας, δημιουργίας, προόδου και ευημερίας για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και για την πορεία του τόπου γενικότερα.

Η πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Π. «ΘΕΣΠΙΣ» κα Αναστασία Στασινοπούλου υποδέχτηκε και ευχαρίστησε τους πολίτες, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση λέγοντας: «Καλησπέρα σας και καλωσορίσατε στην Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία για την υποδοχή του Νέου Έτους. Εύχομαι από καρδιάς για το 2015, Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ευημερία, Αλληλεγγύη και κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, σε όλες και όλους σας! Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να καταφέρουμε, όλοι μαζί, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τη σύμπνοια να ενισχύσουμε την προοπτική και το έργο μας, σε όλους του τομείς του δήμου. Ως εκπρόσωπος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του «ΘΕΣΠΙΣ» να ευχηθώ η χρονιά αυτή να είναι πλούσια σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, με τη συμμετοχή και τη δράση όλων μας. Ο πολιτισμός δεν είναι απλά ένας οργανισμός, αλλά μια συνισταμένη θελήσεων και επιλογών. Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους τους συντελεστές της σημερινής γιορτής και τους εύχομαι μακροημέρευση και πρόοδο!».

Μετά το τέλος της συναυλίας κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Δήμου και προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκίσματα, ενώ όσοι βρήκαν τα τυχερά φλουριά της βασιλόπιττας, πήραν και αναμνηστικά δώρα για Καλότυχη Χρονιά.

Ευγενική Χορηγία στην εκδήλωση προσέφεραν το super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ο φούρνος ΒΕΝΕΤΗ.

Την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής κ.κ. Γ. Βλάχος, Α. Μητρόπουλος, Γ. Πάντζας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ι. Σμέρος, οι αντιδήμαρχοι Διονύσου κ.κ. Β. Κοκμοτός, Β. Ρηγοπούλου και Η. Υφαντής, ο αντιπρόεδρος του «ΘΕΣΠΙΣ» και δημοτικός σύμβουλος κ. Δ. Ράικος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Π. Τσούκας, Π. Μπιτάκος, Κ. Αυγέρη, Α. Λουκάτου, Γ. Φωτάκης, οι Τοπικοί Πρόεδροι Αγίου Στεφάνου κ. Μ. Κασαπάκης, Δροσιάς κ. Χ. Ποτίδης, Κρυονερίου κ. Δ. Χριστόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ Δ. Αφεντούλη και Χ. Καντερές, ο αναπληρ. Διοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κ Γ. Σμέρος, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «ΘΕΣΠΙΣ», πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου και πλήθος κόσμου.