ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΣΗΣ: "ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..."


ΟΙ ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΓΕΤΟΣ 
Δεδομένου ότι η κακοκαιρία -που είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες- συνεχίζεται ακάθεκτη και στο Δήμο Διονύσου, το edionysos.gr μίλησε πριν από λίγο με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας του Δήμου Τάσο Μπάση, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Ο ίδιος μας δήλωσε ότι παρά κάποια μικροπροβλήματα σε οχήματα του Δήμου, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, με τους υπαλλήλους αλλά και τους εθελοντές να είναι ετοιμοπόλεμοι...
προκειμένου να βοηθήσουν όπου παρουσιαστεί ανάγκη. Ήδη, όπως είπε ο κος Μπάσης, οι αλατιέρες του Δήμου έχουν βγει στους δρόμους και ρίχνουν αλάτι σε δρόμους σχεδόν και των 7 δημοτικών ενοτήτων, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα από τον παγετό, τα οποία όπως είναι γνωστό είναι πιο έντονα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Κανονικά συνεχίζεται, όπως διαβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος, ο καθαρισμός και η μέριμνα σε δρόμους αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι οι λεωφόροι Διονύσου και Μαραθώνος.

Όσο για το αν κουράζονται οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την πολιτική προστασία, ο κος Μπάσης ήταν κατηγορηματικός "υπάρχει κούραση ασφαλώς. Σίγουρα όμως δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις.Εγώ,προσωπικά, εδώ και 20 χρόνια είμαι επί ποδός σε αντίστοιχες περιπτώσεις".