ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΡΟΥΣΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΕΤΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ !






















Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗΣ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ...
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΕΝΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΪΚΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ, Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΟΥΞΗ, Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ, Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΒΙΚΥ ΚΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΤΟ EDIONYSOS.GR ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ,  ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ..

Π.Π.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ






















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης τίμησε τον εφημέριο του Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου πατέρα Αθανάσιο για την τριακονταετή του προσφορά. Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, πατέρα Αθανάσιο, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, για τα 30 χρόνια διακονίας του και προσφοράς του στους κατοίκους του Κρυονερίου. Ο αντιδήμαρχος Διονύσου Ηλίας Υφαντής, κάτοικος Κρυονερίου και ο ίδιος, με λόγια καρδιάς στην προσφώνησή του, εξήρε τις άοκνες προσπάθειες, την ακεραιότητα, την αφοσίωση, την αυταπάρνηση και το ήθος του εφημέριου όλα αυτά τα χρόνια, που κέρδισαν τον απεριόριστο σεβασμό των Κρυονεριτών. Απαντώντας, δακρυσμένος, ο εφημέριος ευχαρίστησε θερμά για την τιμή και απηύθυνε για άλλη μια φορά μήνυμα αγάπης και ομόνοιας στους πολίτες, ζητώντας να έχουν τον Χριστό στην καρδιά τους. Μετά το πέρας της σεμνής τελετής, σε αίθουσα του Ιερού Ναού κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα με τις ευλογίες του π. Αθανάσιου και προσφέρθηκαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλης Κοκμοτός, ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για το Κρυονέρι Δημήτρης Ράικος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πόπη Ταουξή και Παναγιώτης Τσούκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, η τοπική σύμβουλος Κρυονερίου Βίκυ Κάουλα και πολλοί κάτοικοι του Κρυονερίου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ