ΝΕΑ... "ΗΘΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: "FAKE NEWS" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Δ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ " !


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΨΕΥΔΩΣ, ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ"...

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ "allazothnpolh@gmail.com" ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ.

ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ",  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.ΔΡΟΣΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ("ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ", "ΒΟΡΕΙΝΗ") ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ...

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ"...



"Αγαπητοί φίλοι 
Το αδιέξοδο που έχει μπεί ο δήμος εξαιτίας των τουλάχιστον άστοχων χειρισμών της τωρινής αλλά και της προηγούμενης διοίκησης πρέπει να ξεπεραστεί.
Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες του κυρίου Ζαμάνη υπήρξαν μια παράταξη η οποία υποσχέθηκε πολλά μα δεν κατάφερε να πράξει τα ελάχιστα, αφήνοντας τον δήμο τελικά στην τύχη του, ενώ η Ενωτική Πρωτοβουλία του Γιάννη Καλαφατέλη ,που στηρίξαμε όντας στην αντιπολίτευση, έχει δυστυχώς πλαισιωθεί με στελέχη τα οποία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να οδηγήσουν το δήμο μας στο αύριο.
Έτσι λοιπόν οδηγηθήκαμε στη δημιουργία μιας νέας κίνησης με την ελπίδα να ανοίξει μια συζήτηση παραγωγικών και καινοτόμων δυνάμεων του δήμου και στόχο την ευρύτερη συναίνεση για την δημιουργία μιας νέας παράταξης που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σήμερα και του αύριο.
 Η κίνηση πολιτών Αλλάζω την πόλη μου σας καλεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δροσιάς ώρα 19.00 για να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλης μας εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σας προτείνουμε συζήτηση στα ακόλουθα κύρια σημεία
Α. Πολιτισμός.
Β. Ανάπτυξη
Γ. Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
Δ. Η ανησυχητική άνοδος της παραβατικότητας
Ο επικεφαλής της κίνησης

Δημήτρης Σταθόπουλος"
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ



Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟ EDIONYSOS.GR ΚΑΙ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.


"Αγαπητοί,
Με αφορμή την παρακάτω επικοινωνία που προφανώς λάβατε όλοι ,θα ήθελα να σας επιβεβαιώσω πως στην καλύτερη περίπτωση πρόκειται για συνωνυμία.
Βέβαια η άποψη μου είναι πως πρόκειται για αισχρή προβοκάτσια η οποία θα απαντηθεί εφόσον εξακριβωθεί, άρα το αργότερο μέχρι της 9 του μήνα.
Η στήριξη μου στο Γιάννη Καλαφατέλη από την επόμενη ημέρα τον εκλογών του 2014 ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη ειδικά τώρα που έχει συσπειρώσει γύρω του ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την ουσιαστική διαφορά στο Δήμο.
Επαγγελματικές υποχρεώσεις με οδήγησαν με την οικογένεια μου στο εξωτερικό οπότε δεν μπορώ πλέον να συνδράμω ‘’από κοντά’’ την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης και οι συνεργάτες της Ενωτικής Πρωτοβουλίας αλλά είμαι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα.

Φιλικά

Δημήτρης Σταθόπουλος του Διονυσίου……"

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 

ΠΠ