ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΓΚΑΠ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τον περασμένο μήνα ήμασταν καλεσμένοι να περάσουμε το Halloween με τους φίλους μας στο ΠΕΓΚΑΠ...
Αποφασίστηκε ότι το B2 θα ήταν η τυχερή τάξη. Μετά από προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία, ήρθε τελικά η μεγάλη μέρα! Ξεκινήσαμε με ζωγραφική προσώπου Halloween στο σχολείο και στη συνέχεια φύγαμε όλοι μαζί με τα πόδια! Είχαμε δύο όμορφα σκαλισμένες κολοκύθες, κόκκινα, μαύρα και άσπρα μπαλόνια ηλίου, ένα ιστό αράχνης για να παίξουμε "καρφώστε την αράχνη στον ιστό", πολλά υλικά για να κάνουμε μια ποικιλία από arts and crafts και όλα τα απαραίτητα συστατικά για να διακοσμήσoυμε τα ειδικά για αυτές τις αποκριές μπισκότα όπως και… άφθονο χαρτί τουαλέτας!

Οι συνεργασίες ξεκίνησαν με μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για να ενημερωθούν τα παιδιά εκεί τί είναι το Halloween, καθώς δεν είχαν την παραμικρή ιδέα! Στη συνέχεια παίξαμε "καρφώστε την αράχνη στον ιστό" και μετά είχαμε ένα μικρό διάλειμμα για αναψυκτικά. Μετά το διάλειμμα, ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας καθώς και τη διακόσμηση των μπισκότων Halloween. Όλοι εργάστηκαν σε ομάδες. Υπήρχαν κεριά, σκελετοί από πλαστικά καλαμάκια, νυχτερίδες, φαντάσματα και ένα ευρύ φάσμα διακοσμήσεων και κοσμημάτων! Όπως μπορείτε να δείτε, ολόκληρο το τραπέζι ήταν γεμάτο με τις δημιουργίεςμας! Τέλος, παίξαμε "τυλίξτε τη μούμια". Τα κορίτσια κέρδισαν!

Πριν φύγουμε, φάγαμε τα μπισκότα που είχαμε ετοιμάσει και όλοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μαζί τους ένα μικρό ενθύμιο! Επιστρέψαμε στο σχολείο στις 1.30. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι με την επαφή και συναναστροφή τους με τα παιδιά του ΠΕΓΚΑΠ."

Η επιτυχία της όλης δράσης οφείλεται στην καθηγήτρια των Αγγλικών κ. ΚΟΝΙΑΡΗ Σ. και στον καθηγητή Καλλιτεχνικών κ. ΚΥΡΙΑΖΗ που με πολύ ζήλο, φαντασία και αγάπη προετοίμασαν την όλη εκδήλωση.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ