ΕΠΑΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "FORMA NUEVA" ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ


ENΗΜΕΡΩΣΗ
Με μεγάλη χαρά λάβαμε από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ/JA Greece) τον Έπαινο Δημιουργικότητας για τη συμμετοχή της Forma Nueva στη μαθητική εμπορική εκθεση που πραγματοποιήθηκε στiς 17 Απριλίου στο The Mall Athens...
Πέρα από τα 3 βραβεία που δίνονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης (Καλύτερης Εταιρείας, Καινοτόμου Προϊόντος, Καλύτερου Περιπτέρου),  η κριτική επιτροπή δίνει επιπρόσθετα και κάποιους επαίνους στις μαθητικές επιχειρήσεις που διακρίνονται σε κάποιες ξεχωριστές κατηγορίες: Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση, Οικονομία, Πολιτισμός, Δημιουργικότητα, Τεχνολογία, Ενίσχυση Τοπικής Οικονομίας,Έκπαίδευση, Αειφόρος Ανάπτυξη, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Εμείς, λοιπόν, λάβαμε τον Έπαινο Δημιουργικότητας και είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκρισή μας!

FORMA NUEVA


ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

Πώς να μην είμαστε περήφανοι τόσο για τους μαθητές και μαθητριες μας όσο και για τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που χωρίς φειδώ χρόνου και κόπου σχεδιάζουν, οργανώνουν και δημιουργούν. 
Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια κ. ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ. για την εξαιρετική σας δουλειά που αναγνωρίστηκε από το Σωματειο Επιχειρηματικοτητας Νέων (ΣΕΝ) με τον ΈΠΑΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ