ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ "FIRST LEGO LEAGUE JUNIOR", ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή 28 ομάδων μικρών παιδιών ηλικίας 6 έως 10 ετών, που εξερεύνησαν το νερό και τις χρήσεις του ("AQUA ADVENTURE"). Σε μια όμορφη "γιορτή" γνώσης, ομαδικής εργασίας και τεχνολογίας αναφέρθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Λεβέντη, η οποία βράβευσε όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους...

Οι διαγωνιζόμενοι προυσίασαν μέσω μιας αφίσας και μιας κατασκευής LEGO τη δική τους «ΥΔΑΤΙΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ» και εξέθεσαν τις δικές τους ιδέες  σε έναν διαγωνισμό που καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα.

Ο διαγωνισμός υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ενώ τοπικοί συνεργάτες είναι οι εκπαιδευτές Mathisis. Αποκλειστικός διοργανωτής του διαγωνισμού FIRST® LEGO® League Jr Εxpo Event για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT που στόχο έχει την προώθηση της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών. Εκτός από τη γνώση, η ενασχόληση με τη Ρομποτική προάγει την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ