ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΦΕΡΕ 1 ΧΡΥΣΟ, 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ...











ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ 

20 ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τη διοργάνωση ανέλαβε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής στον Γέρακα και συμμετείχαν πάνω απο 25 σχολεία όλης της περιφέρειας ενω επιτρεπόταν να συμμετέχουν μέχρι 20 μαθητές.

Το Γυμνάσιο ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ με την γυμνάστρια Χρυσοφάκη Άννα έφερε στο σχολείο ένα χρυσό, ένα άργυρο και 2 χάλκινα μετάλλια καθώς και πολύ καλές θέσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα, δεδομένου οτι πολλά παιδιά είναι αθλητές στίβου.

Η επιλογή έγινε με προκριματικούς αγώνες στο σχολείο λόγω μεγάλης συμμετοχής.

...ΚΑΙ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την λήξη του σχολικού έτους και αφού πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες μπάσκετ και volley, ήρθε και η σειρά του ποδοσφαίρου.

Η επίλεκτη ομάδα της πρώτης και της δευτέρας τάξης στάθηκε αντάξια στην πιο έμπειρη τρίτη τάξη... Ισάξιες οι 2 ομάδες πήγαν στα πεναλντι...

Nικητές όλα τα παιδιά που το χάρηκαν και έδειξαν το ταλέντο τους, ενώ το υπόλοιπο σχολείο στην κερκίδα συμμετείχαν με άψογη συμπεριφορά πραγματικού φιλάθλου! 

Διαιτητής κ Μυταλούλης καθηγητής γαλλικών και παράλληλα ενεργός ποδοσφαιριστης. Υπεύθυνη της διοργάνωσης, του φαρμακείου, των αλλαγών παικτών καθώς και της τοποθέτησης μαθητών ως εποπτών γραμμών, που στάθηκαν αμερόληπτοι, η κα Χρυσοφάκη καθηγήτρια φυσικής αγωγής,.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ