ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: "ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ..."


ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Η επίσημη απάντησή μας προς την Αντιδήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο θα σας σταλεί σύντομα.
Αγαπητοί γονείς, Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας,
Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς η αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην συναυλία την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου...
η οποία είχε σαν στόχο να τιμήσει τα παιδιά μας για την προσπάθεια και την πρόοδό τους, αλλά και να ευχαριστήσει εσάς τους γονείς που παραστέκεστε ακαταπόνητα σε κάθε τους βήμα για να προάγουν με τρόπο μοναδικό τη δουλειά της χορωδίας.

Παραδόξως δύο μέρες μετά λάβατε στο προσωπικό σας mail απάντηση στο αίτημα μας για διάθεση του Πολιτιστικού Κέντρου για πρόβα υπογεγραμμένο από την αντιδήμαρχο κα Στασινοπούλου.

Στην επιστολή αυτή ο μαέστρος μας δέχτηκε κατηγορίες ότι ενεργεί αυτοβούλως, ότι καλλιεργεί στα παιδιά και τις οικογένειές τους άσχημο κλίμα και αβάσιμες προσδοκίες για δράσεις που δεν έχει θέσει υπόψη των αρμοδίων υπηρεσιών, ότι εισηγείται με προχειρότητα και πολλά άλλα.

Επίσης η κυρία Στασινοπούλου μας ενημέρωσε σε συνάντηση που είχαμε μαζί της,(επιτροπή τεσσάρων γονέων παρουσία της πιανίστας και του μαέστρου),ότι ο δήμος δεν έχει πολλά περιθώρια για να μας βοηθήσει οικονομικά. Μας προέτρεψε να βρούμε χορηγούς για να πάμε στην Ιταλία.

Στην επιστολή της μας κατηγορεί πως ενεργήσαμε αυθαίρετα. Συμπληρώνουμε πως σε ό,τι σκεφτόμασταν να κάνουμε ενημερώναμε πάντα την κα Στασινοπούλου από την οποία ποτέ δεν πήραμε απάντηση.

Τονίζω πως στην βιντεοσκόπηση για τον σταθμό είχαν ενημερωθεί και προσκληθεί.

Διερωτώμαστε γιατί μας παραχώρησαν το πολιτιστικό κέντρο Διονύσου αν είχαν αντίρρηση.

Και τέλος αλλά όχι λιγότερο σημαντικό αναφέρεται απαξιωτικά για τον διαγωνισμό,την πόλη της Ιταλίας και τον ίδιο τον διοργανωτή ο οποίος θα λάβει μεταφρασμένη την επιστολή και την απάντησή του θα την κοινοποιήσουμε στον Δήμαρχο,στο δημοτικό συμβούλιο,στην αντιπολίτευση και στον τύπο.

Κατακλείδι όλων αυτών ήταν η παραίτηση του μαέστρου. Το όραμα και η χορωδία μας δεν θα λυγίσει σε αβάσιμες κατηγορίες και κυρίως δεν θα ζημιωθούν τα παιδιά μας

Σε επόμενο mail μας, αν ο Δήμαρχος κάνει δεκτή την παραίτηση του μαέστρου θα σας ενημερώσουμε για τα μελλοντικά και άμεσα σχέδιά μας.