ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !


ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΑΚΑΣ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΡΡΙΨΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝ.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR...


Διαβάστε την σχετική επιστολή του μαέστρου Στέφανου Καρδιόλακα

Μετά το έγγραφο που εστάλη από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου, τόσο σε εμένα όσο και στα μέλη της παιδικής χορωδίας θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα ακόλουθα.

O τρόπος λειτουργίας του δημόσιου με τη λειτουργία μιας παιδικής χορωδίας δεν πηγαίνουν μαζί. Μιλάνε άλλη γλώσσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά δε φταίει ο δήμος γι’ αυτό. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα στη συνεργασία μου με τη δημοτική αρχή και νομίζω ότι δεν μπορώ πλέον να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Διαπιστώνω καθημερινά μια απαξιωτική αντιμετώπιση για τη δουλειά που προσφέρω αλλά και το πρόσωπό μου. Δέχομαι κατηγορίες ότι ενεργώ αυτοβούλως, ότι καλλιεργώ στα παιδιά και τις οικογένειές τους άσχημο κλίμα και αβάσιμες προσδοκίες για δράσεις που δεν έχω θέσει υπόψη των αρμοδίων υπηρεσιών, ότι εισηγούμαι με προχειρότητα και πολλά άλλα. Ηθικά δεν μπορώ να το δεχτώ. Για το λόγο αυτό έθεσα πριν από λίγο εαυτόν εκτός της παιδικής χορωδίας του Δήμου Διονύσου. Δεν ήταν εύκολο να πάρω τέτοια απόφαση, γιατί έχω να κάνω με παιδιά και όχι με άψυχα έγγραφα, εισηγήσεις ή νούμερα. Δυστυχώς όμως δεν είχα άλλη επιλογή.

Ο δάσκαλος

(Στέφανος Καρδιόλακας)

Διαβάστε την επιστολή της αντιδημάρχου κας Στασινοπούλου προς τον κο Καρδιόλακα















































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Σε ένα "διαζύγιο" φταίνε πάντα δύο... Μετά την αποχώρηση του πράγματι επιτυχημένου μαέστρου κου Καρδιόλακα, σημασία πλέον έχει η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της χορωδίας (με τον ίδιο ή άλλο μαέστρο) και η άμεση πυροσβεστική παρέμβαση του Δημάρχου προς τους γονείς και κυρίως προς τα μικρά παιδιά της Χορωδίας που στο κάτω κάτω της γραφής δεν φταίνε τίποτα. Οι όποιες κόντρες πρέπει άμεσα να λάβουν τέλος για το καλό των παιδιών. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο !

ΠΠ