ABC ΑΝΟΙΞΗΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΚΟ BASKETBALL CAMP "YUBAC"


ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ALL STAR ARENA, ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018...







Yubac

Λίγα λόγια για το Yubac...

Το καμπ YUBAC ιδρύθηκε το 1993 στο Βελιγράδι.

Με σεβασμό στη μεγάλη φήμη της σχολής μπάσκετ της Γιουγκοσλαβίας, ετέθησαν από την αρχή πολύ υψηλοί στόχοι. Η ποιότητα του προγράμματος, καθώς και το ενθουσιώδες, αφοσιωμένο και ικανό προσωπικό, δημιούργησε τη φήμη του YUBAC στους ευρωπαϊκούς κύκλους μπάσκετ.

Ήδη μετά τα πρώτα πέντε χρόνια λειτουργίας, το YUBAC θεωρείται το καλύτερο καμπ μπάσκετ στην τότε Γιουγκοσλαβία. Από το 1998 το YUBAC λειτουργεί με την άδεια της Σερβικής Ομοσπονδίας του αθλήματος, ενώ από το 2003 διαθέτει και άδεια FIBA.

FIBA
YU1
YU2
To YUBAC, στο Kopaonik της Σερβίας, στα 24 χρόνια λειτουργίας του, έχουν παρακολουθήσει, ή έχουν κάνει προετοιμασία, ατομική ή με τις ομάδες τους, περισσότεροι από 35000 αθλητές, άνδρες - γυναίκες, όλων των ηλικιών, από όλον τον κόσμο.

Το έχουν επισκεφτεί ή έχουν πραγματοποιήσει προπονητικά προγράμματα ή επιδείξεις, μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου μπάσκετ όπως οι Vlade Divac, Bogdan Bogdanović, Sasa Djordjević, Zoran Sretenović, Vlado Djurović, Željko Obradović, Dušan Ivković, Vladimir Radmanović, Željko Rebrača, Saša Vujačić, Raša Nesterović, Žarko Čabarkapa, Vladimir Radmanović, Sergej Monja κά - αρκετά ονόματα για να στηθεί μια ομάδα ΝΒΑ!

Πληροφορίες για το YUBAC που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ τον Ιανουάριο του 2018, εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 6217500