ΧΟΡΕΥΡΕΣΙΣ: ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟ "ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ακύρωση Πολιτιστικής Εκδήλωσης “Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων”...
Λογω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και επειδή πλέον δημιουργούνται σοβαρά τεχνικά ζητήματα (κονσόλες ήχου, φωτιστικός εξοπλισμός κ.α.), είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε τη σημερινή προγραμματισμένη πολιτιστική εκδήλωση «Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων».

Ευχαριστούμε το Δήμο Διονύσου για τις προσπάθειες που κατέβαλε με στόχο την πραγματοποίηση της εν λόγω πολιτιστικής εκδήλωσης, το Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, τον Αντιδήμαρχο Διονύσου Παναγιώτη Τσούκα, τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Μιχάλη Κασαπάκη, την Ξανθίππη Νταγκαλή και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Διονύσου.

Περισσότερο από όλους, ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την αγάπη και τον κόπο τους στην υλοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης και δίνουμε ραντεβού με «Δρώμενα του Δωδεκαημέρου» για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε τα Αρτοποιεία Θεοδωρίδης και Σεραλίδης, τα Κρεοπωλεία Κοντάκης, τη Φρουτεμπορική Πέππας και την Εταιρεία Κρεάτων Σωτήριος Κοφός για τη διάθεση των προϊόντων.

Ευχαριστούμε την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και ενημερώνουμε τους μαθητές του Κέντρου μας, ότι τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν άμεσα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τέλος, ευχαριστούμε τους μουσικούς μας Βαγγέλη Παπαναστασίου, Βαγγέλη Σαραντίδη, Κυριάκο Άγγελο, Παρασκευά Ντόμπρο και Ηλία Γάκο. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, υγεία και χαμόγελα…!

Υποσχόμαστε επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις και ακόμα περισσότερα γλέντια…!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Γιώτα Κωνσταντίνου

Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Μπιτάκος