ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΚΙΡΗΣ: Ο "ΧΡΥΣΟΣ" ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ !


Είναι Έλληνας, Μαχητής, πολλά υποσχόμενος για το μέλλον αλλά και καλό παιδί ! Ο λόγος για το συνδημότη μας Κώστα Σαρκίρη, μαθητή της Β' Λυκείου Αγίου Στεφάνου αλλά και της σχολής πολεμικών τεχνών "NAS Camp" του Νάσου Αργυρόπουλου, o οποίος κατέκτησε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της κατηγορίας του, μετά τη σπουδαία νίκη του με νοκ-άουτ στον 3ο γύρο του τελικού του Ευρωπαϊκού κυπέλλου Muay Thai στην Αττάλεια της Τουρκίας !...

Η νίκη του είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι κατατρόπωσε 4 Τούρκους αντιπάλους σε 4 παιχνίδια, τους δύο εκ των οποίων με νοκ άουτ !

Κάτι τέτοιο, όπως σημειώνει ο προπονητής του Νάσος Αργυρόπουλος στο edionysos.gr, δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν ενώ είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί και στο μέλλον.

Εμείς πέρα από τα συγχαρητήριά μας προς τον Κώστα Σαρκίρη και τον προπονητή του καθώς και τα άλλα παιδιά των υπόλοιπων ατομικών και ομαδικών αθλημάτων της περιοχής μας που μας κάνουν περήφανους, θα πούμε ότι οι αθλητές παλεύουν κυριολεκτικά μόνοι τους, σε αντίξοες συνθήκες, με εξαίρεση τη στήριξη από κάποιους χορηγούς, που δυστυχώς ολοένα και μειώνονται στις μέρες μας λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης...

Εμείς θα προσθέσουμε ότι την απουσία του κράτους θα μπορούσε να καλύψει ο Δήμος Διονύσου (ας το δουν ο Διονυσης Ζαμάνης και ο Βασίλης Κοκμοτός) στηρίζοντας αθλητές του επιπέδου του Κώστα Σαρκίρη, οι οποίοι ανεβάζουν ψηλά την Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΠΠ