ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ & ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΥ !


Νέες διακρίσεις για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) του Α.Ο. Διονύσου
Συνεχίζουν να διακρίνονται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. Διονύσου που πρωταγωνίστησαν για άλλη μια φορά σε αγώνες εθνικής εμβέλειας...


Στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 19 - 20 Νοεμβρίου 2016, στη Βέροια, εκπροσωπήθηκε με τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες οι οποίοι επέστρεψαν με δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό, η Φωτεινή Τράκα, κατέκτησε και την πρωτιά στην κατηγορία των παγκορασίδων ξεπερνώντας στον τελικό την Ευγενία Καραθανάση από την Α.Ε.Κ. με 3-1 σετ (11-5, 11-5, 13-15, 11-6).

Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, ο Αναστάσιος Ασημακόπουλος ήταν εκείνος που πρώτευσε, κερδίζοντας στον τελικό με 3-2 σετ(11-9, 11-7, 10-12, 7-11, 11-7) τον Δημήτρη Σαμαρά από την Χ.Α.Ν.Θ..

Το χάλκινο μετάλλιο ήρθε από τον Αποστόλη Δουκέρη, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία, διπλασιάζοντας έτσι την παρουσία του συλλόγου στο βάθρο των νικητών, ενώ στην πέμτη θέση της κατηγορίας των παίδων τερμάτισε ο Ζήσης Δουκέρης και στην δέκατη τρίτη θέση των παγκορασίδων η Χαρά Σκαφίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, η παρουσία της Ελισάβετ Τέρπου με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων σε διεθνείς αγώνες στην Κύπρο που διεξήχθησαν το ίδιο Σαββατοκύριακο.