ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΡΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ 
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Πνευματικό κέντρο Αγ. Στεφάνου...
η Χριστουγεννιάτικη συναυλία προσφοράς και αγάπης για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου, με την συμμετοχή της χορωδίας Διονύσου ΣΕΜΕΛΗ, του φωνητικού συνόλου Εklipsis και καταξιωμένων λυρικών σολίστ, συνοδεία πιάνου, υπό την μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της καθηγήτριας Όπερας κας Έφης Αδειλίνη – Μπομπή και του μαέστρου κ. Ματθαίου Λεγάκη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε Χριστουγεννιάτικα εορταστικά τραγούδια και έργα του διεθνούς λυρικού ρεπερτορίου.

Την συναυλία διοργάνωσαν ο Ροταριανός Όμιλος ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ο Εξωραίστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου και το Πολιτιστικό Σωματείο Χορωδία Διονύσου ΣΕΜΕΛΗ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διονύσου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Β. Κοκμοτός,ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου κ. Ι. Καλαφατέλης,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Δ. Κωστάκης , κ.Ι.Φωτάκης και κ. Α. Καρασαρλής, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ.Σμέρος , η πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσου κα Θ.Σαραντάκη και περίπου 200 συμπολίτες μας , στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, οι οποίοι απήλαυσαν μια πανδαισία μουσικής και καλλιτεχνικής ερμηνείας.

Με τα έσοδα της εκδήλωσης αγοράσθηκαν διάφορα τρόφιμα για τις ανάγκες των εορτών των Χριστουγέννων του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση