ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΧΟΡΟΠΑΙΓΝΙΟ"...


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η παραδοσιακή εκδήλωση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνοιξης, σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου, για τον εορτασμό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη υποστήριξη το
υ Δήμου προς τους συλλόγους και τους φορείς, καθώς και στην αναγκαιότητα διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων που δυναμώνουν τις σχέσεις των πολιτών.
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο χαιρετισμός του εφημέριου της εκκλησίας πατέρα Χρήστου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Διονύσου και τον Δήμαρχο για τη συνδρομή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και μαζί με τους εθελοντές του Ιερού Ναού φρόντισε για την άψογη διοργάνωσή της. Στο μουσικό μέρος της γιορτής, ο Παναγιώτης Λάλεζας με την παραδοσιακή ορχήστρα του φρόντισαν για τη διασκέδαση και τον χορό των παρευρισκόμενων.
Το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε, επίσης, με μεγάλη συμμετοχή δημοτών το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε το Σωματείο παραδοσιακών χορών και λαογραφικών μελετών «Χοροπαίγνιο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, παρουσιάστηκαν χοροί από αντιπροσωπευτικά μέρη της πατρίδας μας ενώ το παραδοσιακό συγκρότημα «Πεντάηχο» με την Αγγελική Κονιτοπούλου και την Αντριάνα Μόκα στο τραγούδι ανέλαβαν τη διασκέδαση όσων προσήλθαν.
Στις δύο εκδηλώσεις παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου
 Διονύσου, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.