ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ 100 ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"


Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 24ης ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...







Διόνυσος, 23/ 7/ 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την περασμένη Τρίτη 17 Ιουλίου, η Ενωτική Πρωτοβουλία επέλεξε να ματαιώσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για έναν πολύ σοβαρό λόγο.
Την  παραμονή της συνεδρίασης μας γνωστοποιήθηκε μια καταγγελία ότι η αποδοχή των 100 και πλέον επισκευών αυτοκινήτων, που εμφανιζόταν σαν τυπική διαδικασία, κρύβει μεγάλες ατασθαλίες.

Στον ελάχιστο χρόνο μέχρι τη συνεδρίαση, επαληθεύτηκαν δύο σκανδαλώδεις περιπτώσεις και υπήρξαν ενδείξεις για αρκετές άλλες, που όμως απαιτούσαν περισσότερο χρόνο, αφού η πάγια τακτική της δημοτικής αρχής είναι να μην έχει ποτέ διαθέσιμα όλα τα στοιχεία. Είναι χαρακτηριστικό πως στις περισσότερες ερωτήσεις μας, ο δήμαρχος επαναλαμβάνει κουραστικά ότι «δεν είναι πρόχειρος να απαντήσει».

Έτσι, αποφασίσαμε να κερδίσουμε χρόνο και να ερευνήσουμε την υπόθεση. Ο αναλυτικός έλεγχος έδειξε δυστυχώς ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρότερη από αυτή που είχαμε αρχικά υποψιαστεί και απαιτεί αναλυτικές εξηγήσεις.

Για αυτόν τον λόγο, ζητάμε να παρευρίσκονται οπωσδήποτε στην αυριανή συνεδρίαση η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Πέππα και ο διευθυντής ή ο προϊστάμενος της υπηρεσίας, προκειμένου να απαντήσουν στα ζητήματα και τις ερωτήσεις που θα θέσουμε.

Δηλώνουμε προκαταβολικά ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα δώσουμε τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει αναπάντητα στη δημοσιότητα και θα παραπέμψουμε την υπόθεση στις αρμόδιες ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές.

Για την Ενωτική Πρωτοβουλία
Το Γραφείο Τύπου