Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !


ΠΩΣ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΟΙ 3 ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του edionysos.gr, το προχθεσινό εξαιρετικά δυσάρεστο κρούσμα ένοπλης επίθεσης από κουκουλοφόρους στην οικία της οικογένειας του πρώην Δημάρχου Αγίου Στεφάνου Διονύση Σακελλαρίου, θα μπορούσε να έχει δραματική κατάληξη...
αν η κόρη του ζεύγους δεν επεδείκνυε την απαραίτητη ψυχραιμία αλλά και γενναιότητα τις κρίσιμες ώρες της επίθεσης...

Οι λεπτομέρειες πραγματικά συγκλονίζουν. Μόλις η Στρατηγούλα Σακελλαρίου αντιλήφθηκε ότι οι 3 κουκουλοφόροι και ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στην οικία της οικογένειάς της, κατευθύνθηκε αμέσως στο υπνοδωμάτιό της και κλείδωσε την πόρτα, την οποία οι ληστές προσπάθησαν να παραβιάσουν...

Η θαραλλέα κόρη του πρώην Δημάρχου πρόλαβε και ενεργοποίησε αμέσως τον συναγερμό, ενώ πήρε κοντά της και το κινητό της τηλέφωνο. Αμέσως μετά, με μια κίνηση αυτοθυσίας πήδηξε από το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας του 1ου ορόφου και βρέθηκε στον κήπο με κίνδυνο για τη ζωή της.

Αμέσως μετά την πτώση της, αν και τραυματισμένη αρκετά σοβαρά ειδοποίησε την εταιρία security (ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ) και την αστυνομία ! Στη συνέχεια οι ληστές τράπηκαν σε φυγή αφού προηγήθηκε πάλη των ληστών με τον πρώην Δήμαρχο και τη σύζυγό του.

Εμείς να σημειώσουμε ότι η Στρατηγούλα Σακελλαρίου χειρουργήθηκε χθες το βράδι καθώς εμφανίζει κάταγμα στο πόδι αλλά και σε τρεις σπονδύλους.

Εκφράζουμε και πάλι την ειλικρινή συμπαράστασή μας στο Διονύση και τη Φρόσω Σακελλαρίου. Επίσης ευχόμαστε περαστικά στην κόρη τους, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει λαμπρές σπουδές στα Νομικά αλλά, απ'ότι αποδείχθηκε, διαθέτει ικανότητες και μυαλό.

ΠΠ