ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3 ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3...






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σας καλούμε σε ένα Πολιτιστικό 2 ήμερο για μικρούς και μεγάλους, Σάββατο 17/03/2018 και Κυριακή 18/03/2018!Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πολιτισμό και προσφορά. Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου παιδική παράσταση Καραγκιόζη με θέμα: "Τα κατορθώματα του Καραγκιόζη". Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου», παράρτημα Άνοιξης.
























Επίσης, ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου διοργανώνουν και παρουσιάζουν το Θεατρικό Δρώμενο με τίτλο «Σαν παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες - Από τη Μινωική στη Σύγχρονη Εποχή». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3), με τη συνεργασία του Τμήματος Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, της Ομάδας Αρχαίας Όρχησης του Θεάτρου «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ».

Ένα θεατρομουσικοχορευτικό αφιέρωμα στην Κρήτη και την κρητική ιστορία, εμπλουτισμένο με έθιμα, τραγούδια και χορούς, βασισμένο στη Μυθολογία, την Ιστορία, σε αρχαιολογικά ευρήματα, σε ζωντανές μαρτυρίες και δράσεις. Στην παράσταση συμμετέχει η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όσοι από τους θεατές επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τυποποιημένα τρόφιμα για τη στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου», παράρτημα Άνοιξης.