ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR, ΓΙΑ ΤΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ !


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ Δ/ΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ...
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δημοτική Ενότητα Σταμάτας 

Με αφορμή δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας edionysos.gr σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δημοτική Ενότητα Σταμάτας, ο Δήμος Διονύσου επισημαίνει τα εξής:

Είναι ήδη σε εξέλιξη σύμβαση για τη συντήρηση και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας σύμφωνα με τη με αριθμ. 16/2016 μελέτη της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Διονύσου η οποία αφορά στην αναβάθμιση των υφισταμένων γηπέδων ποδοσφαίρου 5X5, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις.

Το σύνολο των εργασιών της υφιστάμενης σύμβασης περιλαμβάνει : επίστρωση νέου ποδοσφαιρικού συνθετικού χλοοτάπητα, κατασκευή αθλητικού δαπέδου γηπέδου μπάσκετ, κατασκευή αθλητικού δαπέδου γηπέδου βόλεϊ-τένις και αποκατάσταση ασφαλτικής υπόβασης γηπέδων.

Από τα παραπάνω προκύπτει ξεκάθαρα, ότι ο Δήμος Διονύσου, όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Ζαμάνης, ήδη έχει σχεδιάσει και προχωρά σταδιακά στην υλοποίηση της αισθητικής και τεχνικής αναβάθμισης ΟΛΩΝ των δημοτικών αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων σε ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες.

Οι δημοτικές αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις - που είχαν εγκαταλειφθεί και ρήμαζαν επί σειρά ετών – σύντομα θα είναι έτοιμες να χρησιμοποιηθούν από δημότες, κατοίκους και αθλητές πλήρως ανακαινισμένες.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ