Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΑΠΟ ΤΟ "ΟΙΟΝ" ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών αθλητών , πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Στεφάνου η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2016 -17 των τμημάτων μπάσκετ του ΑΓΣ «ΤΟ ΟΙΟΝ», στην οποία παραβρέθηκε, εκ μέρους του Δημάρχου κ. Δ. Ζαμάνη...
η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αν. Στασινοπούλου...


Η κ. Στασινοπούλου στον σύντομο χαιρετισμό της μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου για «καλό καλοκαίρι» και συνεχάρη την πρόεδρο κ. Κ. Μαϊχόσογλου και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, για την προσφορά τους στον αθλητισμό του τόπου. Τόνισε, επίσης, ότι ο Δήμος Διονύσου στέκεται αρωγός στο πολύτιμο έργο των αθλητικών συλλόγων του δήμου και πως έχει δρομολογήσει και είναι ήδη σε εξέλιξη τη συνολική αναβάθμιση όλων των δημοτικών αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με στόχο οι δημότες και οι κάτοικοι να αθλούνται σε καλύτερους χώρους και να προωθηθεί περισσότερο ο αθλητισμός στα παιδιά και στους νέους.

Τέλος, βράβευσε τους αθλητές των Ακαδημιών και ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η κ. Μαϊχόσογλου, με τη σειρά της, ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη της στο έργο του Συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά για την πρόσφατη τοποθέτηση του ξύλινου παρκέ στο γήπεδο πως «ένα όνειρο δεκαετιών έγινε επιτέλους πραγματικότητα και η ώθηση που θα δοθεί στον αθλητισμό είναι πολύ μεγάλη », ενώ το μέλος του ΔΣ κ. Β. Ψυχογιός αναφέρθηκε στις επιτυχίες των τμημάτων του Συλλόγου καθώς και στον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί αθλητών των Ακαδημιών, βραβεύσεις των ομάδων junior και προμίνι για την πρώτη συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα ΕΣΚΑ, καθώς και βραβεύσεις των ομάδων του εσωτερικού τουρνουά και του διαγωνισμού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος κ. Πόπη Ταουξή και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρυσούλα Ντούντα και Κ. Κοντάκης.