Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 25 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Αγ. Στεφάνου, η τελετή βράβευσης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Στεφάνου από τον Δήμο Διονύσου, για την άνοδο της στην πρώτη τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ...


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε τουρνουά μίνι βόλεϊ των Ακαδημιών του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου και μικτό αγώνα βετεράνων με τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Με την ομάδα των βετεράνων αγωνίστηκαν σπουδαίοι αθλητές του ελληνικού βόλεϊ, με διεθνείς διακρίσεις, όπως ο Γιώργος Ντράγκοβιτς, ο Σωτήρης Αμαριανάκης και ο Βασίλης Μηνούδης καθώς και ο Γιώργος Ουτζής, ο Γιάννης Φάκας και η Μαρία Μαγγίνα που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές.

Απευθύνοντας χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, εκ μέρους του Δημάρχου Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνη, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοιν. Δομών κ. Αναστασία Στασινοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Διονύσου διοργάνωσε τη σημερινή εκδήλωση για να τιμήσει, την επιτυχία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου που μετά από μία εξαιρετική πορεία στέφθηκε πρωταθλήτρια και πέτυχε την άνοδο της στην πρώτη τοπική κατηγορία. Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες, την τεχνική ηγεσία, τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη σημαντική αυτή επιτυχία. Στον δήμο μας τα τελευταία χρόνια έχουμε μια πραγματική άνθιση του αθλητισμού αφού τα παιδιά κατά εκατοντάδες, με τη σημαντική συνδρομή των αθλητικών συλλόγων και σωματείων συμμετέχουν σε τμήματα και ακαδημίες σε πληθώρα αθλημάτων. Από τη μεριά του Δήμου στεκόμαστε αρωγοί στο έργο των αθλητικών συλλόγων και για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των δημοτών έχουμε ήδη δρομολογήσει - και είναι σε εξέλιξη - τη συνολική αναβάθμιση όλων των δημοτικών αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με στόχο οι δημότες και οι κάτοικοι να αθλούνται σε καλύτερους χώρους και να προωθηθεί ακόμη περισσότερο ο αθλητισμός στα παιδιά και στους νέους».

Η κ. Στασινοπούλου αναφέρθηκε, ειδικότερα, σε μία σειρά έργων του Δήμου όπως η αντικατάσταση των χλοοταπήτων στα ανοικτά γήπεδα και η κατασκευή του ξύλινου παρκέ στο κλειστό γήπεδο Διονύσου που έχουν δρομολογηθεί, η κατασκευή του ξύλινου παρκέ στο κλειστό γήπεδο Αγ. Στεφάνου που ολοκληρώθηκε και έχει δώσει σημαντική ώθηση στον τοπικό αθλητισμό, καθώς και το Αθλητικό Πανόραμα που θα διοργανωθεί ώστε οι αθλητικοί σύλλογοι να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους. Τέλος, ευχαρίστησε τους καλεσμένους βετεράνους αθλητές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και απευθυνόμενη στις αθλήτριες του συλλόγου τόνισε: «Είμαστε δίπλα σας, στηρίζουμε την προσπάθειά σας και όλοι μαζί θα χειροκροτήσουμε και θα επιβραβεύσουμε κάθε νέα σας επιτυχία».

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι η επιτυχία της ομάδας είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και ευχαρίστησε τον Δήμο Διονύσου και όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και μετάλλια στις αθλήτριες, στον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Φάκα και στον πρόεδρο του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και στους βετεράνους αθλητές για την πολύτιμη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Γενική Γραμματέας του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου κ. Μαρία Πετροπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης, και απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Στέλιος Κοροβέσης, η αντιδήμαρχος κ. Καλλιόπη Ταουξή -Χριστιανίδη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλης Κασαπάκης, η δημοτική σύμβουλος κ. Χρυσούλα Ντούντα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ κ. Χρήστος Σύλλας και ο διευθυντής της ΕΟΠΕ κ. Περικλής Μπακοδήμος.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ