ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ !


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016. ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΜΕ... ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ...




Η κα Κατερίνα Λ. κάτοικος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου γράφει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Παρασκευή 16 /12 τα... καλόπαιδα και ενώ εγώ βρισκόμουν διασωληνωμένη και σε καταστολή στην εντατικά στο νοσοκομειο και η οικογένειά μου αγωνιούσε στο πλευρό μου, μας άνοιξαν το σπίτι !!! Αχρήστευσαν το σύστημα συναγερμού! Έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ, ξήλωσαν τις δύο σειρήνες και έδρασαν ανενόχλητοι επί ώρες! Πήραν τα πάντα και αναστάτωσαν τα πάντα! Δεν υπήρχε σημείο που δεν το αναστάτωσαν! Κατέβασαν πατάρια, βαλίτσες, χειμερινά, καλοκαιρινά.....τα πάντα! Η αστυνομία και πάλι άφαντη! Ήρθαν κάτι ξυλιασμένα παλικάρια από το Καπανδρίτι....που απλά μας είπαν να πάμε να κάνουμε δήλωση στο Αστυνομικό τμήμα ! Χθες βράδι έγινε το ίδιο σε κεντρικό σπίτι στην πλατεία Προκονήσου! Εκεί οι δράστες είχαν και κασμάδες και γκρέμισαν το μισό σπίτι για να σηκώσουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο... Επιτέλους! Μπορεί κάποιος να μας προστατεύσει ή να το πάρουμε απόφαση ότι μόνο λόγια θα ακούμε ; Παρακαλώ ας κοινοποιηθεί στους κατοίκους του Δήμου Διονύσου. Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι πολίτες ; Συναγερμό ; Σκύλο ; Τους συναγερμούς τους διαλύουν, στο σκύλο έσπασαν τα δύο πόδια..."

Η κα Μαρία Ν. με αφορμή την πιο πάνω μαρτυρία γράφει με τη σειρά της

"Καλησπέρα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο και στο δικό μας σπίτι στις 8/12 στην οδό Αρκαδίας. Μας αναστάτωσαν όλο το σπίτι. Ακόμα συμμαζεύουμε και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας από το σοκ. Έγινε με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που περιγράφετε. Έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ ξήλωσαν τις σειρήνες του συναγερμού, κατέστρεψαν τις κάμερες. Και βέβαια η αστυνομία άφαντη και με καμία διάθεση να βοηθήσει."

Υπάρχουν επίσης κι άλλες μαρτυρίες κατοίκων που αναφέρονται σε αποτυχημένες προσπάθειες κλοπών.

Εμείς αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τις αποκαλυπτικές εξομολογήσεις των δύο κατοίκων διατηρώντας την ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους (τα ονοματεπώνυμα τους είναι σε γνώση του edionysos.gr), με αποκλειστικό σκοπό την αύξηση επαγρύπνησης από την ελληνική αστυνομία αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους του Δήμου μας, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενισχύοντας τα μέτρα προφύλαξης.

Όσο για το Δήμο Διονύσου, ελπίζουμε ότι μετά από το δημοσίευμά μας θα επικοινωνήσει με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα αλλά και την ανώτατη ηγεσία της ΕΛΑΣ σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί περαιτέρω η αστυνόμευση στον Δήμο Διονύσου..

ΠΠ

Οι καταγγελίες δημοσιεύθηκαν στη σελίδα στο FB "Διόνυσος, ο τόπος μου- Για ότι συμβαίνει καλό ή άσχημο" του καλού φίλου Νίκου Δακορώνια