1ο ABC INTERSPORT BASKETBALL CAMP


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ABC INTERSPORT BASKETBALL CAMP! Το camp είχε διάρκεια τέσσερις (4) μέρες, από 2 έως 5 Ιανουαρίου, 09:00-13:00, σε δύο γήπεδα, στις εγκαταστάσεις ALL STARS ARENA, στο ΟΑΚΑ...



Με προπονητική ομάδα από 10 προπονητές και περισσότερους από 100 αθλητές, από το ABC, όλο το Δήμο Διονύσου αλλά και από διάφορες περιοχές εκτός Δήμου, σημαντικούς καλεσμένους, αλλά πάνω από όλα ποιοτικό μπάσκετ, το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο camp ολοκληρώθηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο τεχνικός επικεφαλής του camp, Adam Branch, (Τεχνικός Διευθυντής Indiana region -TNBA USA), μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Με το δικό του προσωπικό στυλ και μία εκπληκτική ισορροπία ανάμεσα σε ένα σύνολο διασκεδαστικών στιγμών και σοβαρού απαιτητικού ασκησιολογίου, τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, στο τέλος του προγράμματος ήταν κουρασμένα, κατάκοπα αλλά ενθουσιασμένα και πλουσιότερα σε εμπειρίες και με υλικό προς περαιτέρω επεξεργασία και αξιοποίηση.

Tη διοργάνωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι θρύλοι Θοδωρής Παπαλουκάς, Νίκος Μπουντούρης και Δήμος Ντικούδης. Μίλησαν στα παιδιά, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και φωτογραφήθηκαν με τους νεαρούς αθλητές.

Το καμπ επίσης επισκέφτηκε και μίλησε στα παιδιά ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Σε συνέχεια του camp, την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε Basketball clinic για προπονητές στο γήπεδο της Άνοιξης.

Εισηγητής ο Adam Branch και ομάδα επίδειξης η ομάδα Παίδων του ABC. Το clinic παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι προπονητές του ABC και 10 ακόμη φίλοι, συνάδελφοι προπονητές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Sportcamp – Λουτράκι και την ΤΝΒΑ GREECE για την υποστήριξη στη διοργάνωση και την Intersport για τη χορηγία, χωρίς τη συνδρομή των οποίων η πραγματοποίηση του camp δε θα ήταν δυνατή!

Ευχαριστούμε! Σε αναμονή της επόμενης διοργάνωσης (που δε θα αργήσει…)

ABC Team