Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROSUCCESS ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η συνεργασία του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ με τον εκπαιδευτικό οργανισμό EUROSUCCESS εξελίσσεται με τον πλέον δημιουργικό τρόπο για τους μικρούς αθλητές του Α.Ο Άνοιξης οι οποίοι αξιοποιούν στο έπακρο...
τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΕΚΘΕΣΗΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ για παιδιά ΣΤ΄ Δημοτικού και Ά Γυμνασίου που πραγματοποιούνται εδώ και 2 μήνες, κάθε Σάββατο 10πμ-12πμ στο εντευκτήριο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικισμού Ανθέων στην Άνοιξη.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς και μπορούν να τα παρακολουθήσουν τα παιδιά όλων των τμημάτων του Α.Ο Άνοιξης.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός EUROSUCCESS εκτός από την υλική υποστήριξη που προσφέρει στον Α.Ο Άνοιξης Χαντμπολ ως χορηγός σε αθλητικό υλικό, επεκτείνει την συνεργασία των δύο πλευρών ακόμα περισσότερο με τις παρακάτω προσφορές:

- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ για τους γονείς των αθλητών του Α.Ο Άνοιξης που θέλουν να μάθουν, να βελτιώσουν ή να ξαναθυμηθούν την ξένη γλώσσα.
- Ειδικές τιμές για τους αθλητές του Α.Ο Άνοιξης με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από τον Α.Ο Άνοιξης για την διδασκαλία ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά) και διδασκαλία φροντιστηριακών μαθημάτων γυμνασίου και λυκείου κατ' οίκον.

Άνοιξη 5 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ