ΤΟ ΡΟΔΟ: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος "το Ρόδο" σας προσκαλεί σε μία μοναδική τριήμερη εκδρομή στη Νάουσα.
Αναχώρηση: Σάββατο 12 Μαρτίου 2016...

1η Ημέρα: ΡΟΔΟΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ)
Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα Λουτρά Πόζαρ ή αλλιώς “Κήπο της Εδέμ”. Τα ιαματικά θερμά νερά, με τις ευεργετικές ιδιότητες σε σταθερή θερμοκρασία 37οC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για το πρωινό μας καφέ. Επόμενος σταθμός μας θα είναι ο παραδοσιακός οικισμός του Παλαιού Παντελεήμονα. Χτισμένος σε υψόμετρο 440μ. στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου, αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στην Βόρεια Ελλάδα. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Αναχώρηση για το Λουτράκι Αριδαίας, άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Μεταφορά στα ιαματικά λουτρά και χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ & ΜΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ)
Μετά το πρωινό μεταφορά στα ιαματικά λουτρά, για όποιον το επιθυμεί. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Νάουσα Ημαθίας, όπου θα παρακολουθήσουμε τους Γενίτσαρους και τις Μπούλες, το πιο φημισμένο έθιμο αποκριάς στην Ελλάδα. Το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς. Ο χαρακτηριστικός ήχος του ζουρνά και το νταούλι τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα, καθώς χορεύουν στους δρόμους της Νάουσας κατά ομάδες (μπουλούκια). Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ. Δείπνο σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής, με συνοδεία ζωντανής μουσικής για χορό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ) - ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΡΟΔΟΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό μεταφορά στα ιαματικά λουτρά, για όποιον το επιθυμεί. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Νέο Παντελεήμονα. Χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό μας φαγητό και περιήγηση στην πόλη. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεση στάση για τον απογευματινό μας καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 180,00 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 200,00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν. 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο, με πρωινό καθημερινά. 2 γεύματα σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα. Γλέντι με ορχήστρα ζωντανής μουσικής το δεύτερο βράδυ. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α. 23%. Διόδια.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α. Ποτά, φιλοδωρήματα κ.α. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Πληροφορίες, εγγραφές: 6972331402

ΤΟ ΡΟΔΟ