ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Α΄ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
«ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!» 
Χρειάζεται αν μη τι άλλο περίσσιο θράσος να καλείς τα μέλη της Α΄βάθμιας σχολικής επιτροπής σε «κατεπείγουσα» συνεδρίαση...
σε μέρα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!!!!

Την ίδια ώρα που η ανεργία και η φτώχια σπάει κόκκαλα, που η εργατική τάξη προετοιμάζει τη δική της παρέμβαση με την απεργία στις 4 Φλεβάρη, που οι αγρότες δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μαζί με τον πρόεδρο της Α΄βάθμιας σχολικής επιτροπής καλούν τα μέλη – εργαζόμενους της επιτροπής να «συνεδριάσουν». Λες και δεν υπήρχαν άλλες μέρες! Τόσο πολύ βιάζονται να πάρουν κατά πλειοψηφία αντιδραστικές – αντιλαϊκές αποφάσεις.

Είναι γνωστή η κατεύθυνση χειραγώγησης. Είναι γνωστή η προσπάθεια εθισμού των λαϊκών συνειδήσεων, στη λογική της υποτίμησης του μεγαλύτερου όπλου της εργατικής τάξης, την ΑΠΕΡΓΙΑ.

Δεν θα επιτρέψουμε την υπονόμευση του αγώνα και της οργάνωσης των εργαζομένων μπροστά στην απεργία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου καλεί όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία και στην διαδήλωση με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 4/2 στις 10:30π.μ. στην Ομόνοια (αναχωρεί πούλμαν από τα νηπιαγωγεία του Αγ. Στεφάνου στις 9π.μ.)

Όλοι θα κριθούμε από τις τωρινές αλλά και τις μέλλουσες γενιές για τη στάση μας σε τέτοιες στιγμές.

Καλούμε τα μέλη της σχολικής επιτροπής να ακυρώσουν με την απουσία τους την συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Έχουν ευθύνη και με την συμμετοχή τους και με τις πλειοψηφικές αποφάσεις που συνήθως παίρνουν αλλά και με τη σιωπή τους. Τα παιδιά δεν χρειάζονται μόνο αποφάσεις αλλά και πρότυπα. Όλοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ