Παρέμβαση της "Επιτροπής Αδέποτων του Δήμου Διονύσου, για τον επικίνδυνο σκύλο στην Άνοιξη


ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ...





"Κύριε Πετρόπουλε,
έτσι όπως έχει γραφτεί η είδηση ο κόσμος μπορεί να τρομοκρατηθεί χωρίς λόγο! Και αυτό μπορεί να προκαλέσει και τη θανάτωση του ζώου από ασυνείδητους πολίτες όπως έχουμε δει να γίνεται ουκ ολίγες φορές. Επειδή είναι πολύ λεπτό το ζήτημα καλό θα είναι να διευκρινιστούν τα εξής:

- Ο Δήμος Διονύσου είναι ήδη ενήμερος για το περιστατικό, έχει επικοινωνήσει με τον δημότη και έχει ζητήσει φωτογραφίες του ζώου που κατηγορείται ως επιθετικό, δεδομένου ότι το ζώο αυτό βρίσκεται έξω από το σπίτι του καταγγέλλοντος (ακόμα δεν έχει λάβει τίποτα). Δίχως τις φωτογραφίες δεν μπορεί να το περισυλλέξει.

- Η δημοτική αστυνομία έκανε αυτοψία στο σημείο χωρίς ωστόσο να βρει κανένα ζώο.

- Ακόμα και αν το ζώο βρεθεί, περισυλλεγεί και λάβει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις θα πρέπει να επιστρέψει στο σημείο απ όπου περισυνελέγη.

- Όπως μας είπε ο δημότης το ζώο δεν δάγκωσε κανεναν άνθρωπο απλά ένας περαστικός οδηγός ανέφερε ότι κάποια στιγμή είχε δαγκώσει το παιδί του κάτι που δεν έχουμε στοιχεία για το αν ισχύει.

- Εικάζουμε ότι το πιο πιθανο σενάριο είναι να επιτέθηκε το δεσποζομενο ζώο στο αδέσποτο (ή και το αντίθετο) και έτσι να προέκυψε μια διαμάχη που είναι σύνηθες να συμβαίνει μεταξύ ζώων και δυστυχως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε το ζώο επιθετικό και να το θανατώσουμε έτσι απλά χωρίς να αποδεικνύεται η επιθετικότητα του."

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ EDIONYSOS.GR ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ... ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ