Ν.Πέππας, Τ.Καρασαρλής & Δ.Γιαρένης υποψήφιοι στην Περιφέρεια με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη


Τρεις καταξιωμένοι δημότες του Δήμου Διονύσου βρίσκονται ανάμεσα στους 50 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού "Νέα Αρχή για την Αττική" με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & του Ιατρικού Συλλόγου αλλά και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη...

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/12 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο για την Ανατολική Αττική του Γιώργου Πατούλη θα συμμετέχουν ο Νίκος Πέππας (οικονομολόγος, πρ.αντινομάρχης Αττικής, πρ.αντιδήμαρχος Δήμου Διονύσου και επιχειρηματίας), ο Τάσος Καρασαρλής (οικονομολόγος, υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Διονύσου) και ο Δημήτρης Γιαρένης (Ασφαλιστής, πρ.δημοτικός σύμβουλος Δημου Διονύσου και νυν Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ). Ακολουθούν σύντομες δηλώσεις των υποψηφίων στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Δήλωση Νίκου Πέππα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον τομέα της Ανατολικής Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη 

"Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας και αυτοδιοικητικός, που αποδεικνύει καθημερινά πως αγωνίζεται και πετυχαίνει αποτελέσματα με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη, πέρα από κόμματα και χρώματα. Η συστράτευσή μου με τον Γιώργο Πατούλη για τις επόμενες Περιφερειακές εκλογές στον τομέα της Ανατολικής Αττικής αποτελεί για μένα τη συνέχεια μιας δυναμικής αυτοδιοικητικής πορείας, στην περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και αγαπώ. Καταθέτω στη μάχη αυτή, τις εμπειρίες μου από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα ως Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής και ως Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσου. Η Αττική χρειάζεται μία επανεκκίνηση, μία Νέα Αρχή, που ο Γιώργος Πατούλης και όλοι εμείς που τασσόμαστε μαζί του, μπορούμε να φέρουμε".


Δήλωση Tάσου Καρασαρλή

"Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου το συνδυασμό ενός καταξιωμένου αυτοδιοικητικού άνδρα αλλά και επιστήμονα όπως είναι ο Γιώργος Πατούλης. Επίσης δεσμεύομαι ότι εφόσον εκλεγώ θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην επίλυση των χρονίων προβλημάτων τόσο της Ανατολικής Αττικής όσο και του Δήμου Διονύσου απ'όπου προέρχομαι" δήλωσε στο edionysos.gr o Τ.Καρασαρλής.

Δείτε πιο κάτω και video με άλλη σχετική δήλωσή του στη διαδικασία ανακοίνωσης υποψηφιοτήτων του συνδυασμού





Δήλωση Δημήτρη Γιαρένη

"Ξεκινάμε ένα νέο αγώνα για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ" έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Δημήτρης Γιαρένης.