ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: "Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ"


Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο «επαγγελματίας αυτοδιοικητικός», ψεύτης, επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν γνώριζε το πώς ρευματοδοτείται το περίπτερο του Διονύσου. Δήλωσε επίσης ότι ενώ το περίπτερο ήταν 5 τετραγωνικά μέτρα η παρούσα Διοίκηση με την ανοχή της το μεγάλωσε.

Θαυμάστε τον ψεύτη με έγγραφα.

Ποια είναι η αλήθεια;
Όχι μία, αλλά δύο φορές (!) επί διοίκησής του επιχειρήθηκε το περίπτερο να τακτοποιηθεί και να ρευματοδοτηθεί με το νόμο περί αυθαιρέτων ως 40 τ.μ. (!!): μία το 2012 και μία τον Ιανουάριο του 2014, αλλά και οι δύο έμειναν ημιτελείς και ανολοκλήρωτες(!!!)

Το γιατί ας το απαντήσει ο θρασύτατος επαγγελματίας ψεύτης που κάνει τον ανήξερο και στην καταγγελία του ουσιαστικά καταγγέλλει τον εαυτό του γιατί αποδεδειγμένα πια φαίνεται ότι ήξερε και ρευματοδοτούσε παράνομα…

Η παρούσα Διοίκηση σύντομα θα έχει λύσει και αυτό το πρόβλημα που ο επαγγελματίας ψεύτης της κληρονόμησε και απλά το καταγγέλλει από εμπάθεια και όχι από ενδιαφέρον αν το ρεύμα το πληρώνει η Σχολική Επιτροπή και το επιβαρύνονται τα σχολεία.

Εκεί πια, στα σχολεία, το «έργο» της διοίκησής του είναι γνωστό και με πόρισμα από Ορκωτούς Λογιστές.

Καληνύχτα Πινόκιο.

Έπεται συνέχεια... 

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ











































































(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)