ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: "ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ"


ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ...






Δελτίο Τύπου

"Βάλτε ένα φρένο στην αθλιότητα"

Δώσαμε περίοδο χάριτος στο Δ. Ζαμάνη όταν εξελέγη δήμαρχος και στηρίξαμε κάθε λογική και συνετή πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Περάσαν, όμως, πάνω από δύο χρόνια και ο Διόνυσος, ο τόπος μας, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ασκούμε, λοιπόν, κριτική. Πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Πάντα με τεκμήρια και στοιχεία. Προσπαθώντας να σταματήσουμε τον κατήφορο. Να σταματήσουμε την ασυδοσία και την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος. Να εμποδίσουμε τους αδιάφορους και ανίκανους να κάνουν άλλο κακό στον τόπο.

Η ενεργοποίηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με μελετημένες παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και με ενημερωτικά δελτία τύπου στοχεύει να «συνεφέρει» τη δημοτική αρχή που έχει από καιρό παρεκτραπεί.

Στο πλαίσιο αυτό καταγγείλαμε την παράνομη λειτουργία του δημοτικού περιπτέρου στο Διόνυσο. Το συγκεκριμένο περίπτερο, που εκμεταλλεύεται στενός συγγενής του αντιδημάρχου κ. Δαραμάνη, έχει πολλαπλάσια από την προβλεπόμενη ωφέλιμη επιφάνεια και ρευματοδοτείται από το διπλανό Σχολείο. 

Και ήρθε ο κ. Ζαμάνης στην Οικονομική Επιτροπή να υπερασπιστεί την παρανομία και να δηλώσει με θράσος “Το γνωρίζω και ισχύει, αλλά ήδη η Τεχνική Υπηρεσία έχει αναλάβει να διευθετήσει το πρόβλημα χορηγώντας χωριστό ρολόι στο περίπτερο”. Είχε, βέβαια, πλειοδότη στην υπεράσπιση της παρανομίας τον γνωστό, πλέον, κ. Θ. Στάικο και πρόθυμους υποστηρικτές τον κ. Τσούκα και την κ. Ντούντα, που, ως συνήθως, δεν είδαν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα αλλά στηρίζουν.

Αυτή η δραστηριότητα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας έχει εκνευρίσει τη δημοτική αρχή που, ελλείψει ουσιαστικών έργων και λογικών επιχειρημάτων, έχει επιδοθεί σε άθλια λασπολογία και κατασυκοφάντηση του επικεφαλής μας Γιάννη Καλαφατέλη. Η αθλιότητα τους δεν έχει όριο. Κάνουν λόγο για τα «νερά του Κρυονερίου» για «βλάβη 500.000 ευρώ» με ελεεινή επιχειρηματολογία και επίκληση ανύπαρκτων στοιχείων, με απόκρυψη της αλήθειας και κατασκευασμένα σενάρια, στα οποία είναι ειδικός ο μέντορας του κ. Ζαμάνη και, τελευταίως, και ο ίδιος.

Αν νομίζουν ότι θα μας πτοήσει η θλιβερή τακτική που έχουν επιλέξει, μέσα στον πανικό και την κατρακύλα, κάνουν μέγα λάθος. Ο καταιγισμός των καταγγελιών θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό.

Και ας προσέχουν όσοι με επιπολαιότητα αναπαράγουν τα συκοφαντικά σενάρια της γνωστής ομάδας διότι θα κληθούν από τη δικαιοσύνη, μαζί με τους άλλους, να αποδείξουν με ποια στοιχεία προσβάλλουν και διασύρουν και με ποιους υπολογισμούς μιλούν για βλάβη μισού εκατομμυρίου ευρώ. 

Βάλτε ένα φρένο στην αθλιότητα. Όσο είναι καιρός. Εσείς που παρανομείτε με αδήλωτη εργασία μέσα στο δημαρχείο, που μοιράζεται ασύστολα δημοτικό χρήμα με αναθέσεις, που καλύπτετε τις παρανομίες των δικών σας και κυνηγάτε όποιον τολμήσει να εναντιωθεί και να ασκήσει κριτική.

Εμείς ξέρουμε. Όλοι, πλέον, ξέρουν.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ