ΟΓΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/4 ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τώρα που η κυβέρνηση και οι εταίροι της στην περιβόητη "διαπραγμάτευση" κλείνουν την "συμφωνία" τους φέρνοντας νέα βάρβαρα μέτρα για το λαό, με πρώτα στη σειρά τα νομοσχέδια για την ισοπέδωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και τη φορολεηλασία, είναι ώρα αγώνα! Είναι ώρα μαχητικής απάντησης...
από την οποία οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων δεν πρέπει να λείπουν! Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις νέες μητέρες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, την Τρίτη στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Με προσυγκέντρωση 6:15 μμ, στην Ομόνοια. Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στο νόμο - έκτρωμα που καταργεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. Προετοιμαζόμαστε για να δώσουμε το "παρών" στην 48ωρη απεργία και στις κινητοποιήσεις του εργατικού κινήματος, τις μέρες της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Δεν αποδεχόμαστε να γίνεται η σύνταξη άπιαστο όνειρο και επίδομα πτωχοκομείου. Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια στο "ξήλωμα" των παροχών που αφορούν την υγεία, την πρόνοια, την προστασία της μητρότητας. Στέλνουμε μήνυμα αποφασιστικού αγώνα, διεκδικούμε σύγχρονα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα για εμάς και τα παιδιά μας.

Αθήνα, 25/4/2016
Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ
ΟΓΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ