"ΟΙΟΝ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου της πρωτοβουλίας επιχειρηματιών και επαγγελματιών για την δημιουργία Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου του Δήμου Διονύσου καθώς και το καταστατικό με τα νομιμοποιητικά στοιχεία που το συνοδεύουν. ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η πρωτοβουλία αυτή είναι συνέχεια μιας προγενέστερης πρωτοβουλίας (το 2010 και η οποία δεν είχε την ανάλογη συνέχεια), όμως είχαν κινηθεί οι διαδικασίες για την σύνταξη και κατάθεση του καταστατικού στις αρμόδιες υπηρεσίες για αυτό κατέστη δυνατό με την κατάθεση του εν λόγω καταστατικού στο τμήμα εταιρειών και σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών τον Ιούλιο του 2018, σήμερα να υφίσταται νόμιμα Εμπορικός - Επαγγελματικός Σύλλογος Δήμου Διονύσου με την Επωνυμία ΟΙΟΝ. 

Οι υπογράφοντες την ανακοίνωση (οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά) ξεκαθαρίζουν από την αρχή ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία πίσω από την βρίσκονται επώνυμοι και γνωστοί επιχειρηματίες - επαγγελματίες του Δήμου Διονύσου με μόνο κίνητρο τα συμφέροντα του χώρου και δεν είναι κάτι που υποκρύπτει άλλα οικονομικά ή παραταξιακά - κομματικά συμφέροντα. 

Για το λόγο αυτό καλούν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής, να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς αλλά και την αναβάθμιση συνολικά του τόπου δραστηριοποιούμαστε και ζούμε. 

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω των τηλεφώνων και emails που υπάρχουν στην ανακοίνωση. 

Τέλος θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά μαζί σας για αυτό σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε και τα τηλέφωνα επικοινωνίας και το όνομα του υπεύθυνου του μέσου που διαθέτετε. 

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των επαγγελματιών της πρωτοβουλίας

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ









































ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ