ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΚΑΙ... BULLYING ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΡΟΣΙΑΣ !


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΓΙΑΛΗ..









Για να δώσουμε λίγη περισσότερη σημασία στα "συμμοριάκια" από ανήλικα που εκκολάπτονται, με την ανοχή όλων μας, στην πλατεία Δροσιάς και στα πέριξ αυτής... Bullying, ξύλο, απειλές και δε συμμαζεύεται!!! Χθες βράδυ, 14 χρονών παιδί -από άλλη περιοχή- έπεσε λιπόθυμο, μετά από "ανελέητο" κυνηγητό ανήλικων ¨θαμώνων" της πλατείας, προκειμένου να το ξυλοκοπήσουν και να επιβληθούν ως οι "νταβατζήδες" της περιοχής..Μπας και προλάβουμε κάνα μεγαλύτερο κακό....














Espérance Kagia Και που να δειτε τι γίνεται στην πλατεία Κορολή στη Δροσιά κάθε βράδυ με την ανοχή της αστυνομίας! Με αποκορύφωμα το εξης γεγονος που συνέβη πριν μια εβδομάδα: Ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που επιχειρούν να κάνουν επίδειξη στις παρεες της πλατειας κάθε βράδυ με τα γνωστά "παντιλικια" έπεσε στην κυριολεξία πάνω στη μάντρα ενός κτηρίου στο οποίο εκείνη την ώρα έπαιζε μια παρέα παιδιών. Για καλή τους τύχη το αυτοκίνητο τα ακούμπησε ξυστά και δεν είχαμε καμία τραγωδία.