ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΖΑΜΑΝΗ-ΚΟΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ & ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΝΤΑΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Θέλει πραγματικά πολυ ταλέντο να καταφέρεις να εισαι ο μοναδικός Δήμος της χώρας του οποίου απεργεί επι μέρες η διεύθυνση περιβάλλοντος.
Συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στην αντιδήμαρχο περιβάλλοντος.


Διονύσης Ζαμάνης Αγαπητέ φίλε Κυριακο κατά το σωματείο των εργαζομένων είσαι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση γιατί έδωσες αρνητική ψήφο στην οικονομική επιτροπή προκειμένου να πάρουν 13ο και 14ο μισθό φοβούμενος τον καταλογισμό.
Και φυσικά κανε
ίς δεν θέλει αυτή την κατάσταση αλλά θα σου θυμίσω ότι σε δυο γενικές απεργίες της ΠΟΕ ΟΤΑ ο Δήμος Διονύσου ήταν από τους ελάχιστους που δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα.
Και μια φιλική συμβουλή αν σε ενδιαφέρει η πολιτική μην κανείς μικροπολιτικη



Κυριάκος Κοντάκης Μπα έγινες τωρα και Γραφειο τύπου των εργαζομένων;;;;;;;
Τι άλλο θα δούμε. Οι δικοί σου τέσσερις ψήφισαν κατα. Το αποτελεσμα ηταν ηδη4-2 σε 7 συνολο Ποιον προσπαθείς να πείσεις τωρα;;ετσι για την ιστορία το σωματείο των εργαζομένων έτρωγε το μεσημέρι 
στο μαγαζί μου και δε μου ανέφεραν το παραμικρό. Τσέκαρε λοιπόν παλι τους πληροφοριοδότες σου!!!!!
Τέλος εμένα φιλε δήμαρχε « μιας και με αποκαλεσες και συ ετσι» με ενδιέφερε πάντα η προσφορά στον τόπο και ΟΧΙ η πολιτική. 
Καλη συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.