ΤΟ... ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ !


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τρίποντο και, μάλιστα, επιπέδου NBA έβαλε ο Διονύσης Ζαμάνης μετά τα ομολογουμένως επιτυχημένα εγκαίνια του Λυκείου Δροσιάς στο χώρο του Ζαννείου, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των 3 Ιεραρχών...


Παρά το γεγονός ότι τα χρήματα της επισκευής του σχολικού χώρου δεν τα έβαλε ο Δήμος αλλά ο "Άγιος Βασίλης" της περιοχής μας -και όχι μόνο- σεβαστός φιλάνθρωπος Θανάσης Μαρτίνος, ο Δήμαρχος Διονύσου ήταν αυτός που πιστώθηκε πολιτικά το σημαντικό αυτό έργο.

Κι όχι άδικα βέβαια, καθώς ο Διονύσης Ζαμάνης το τελευταίο διάστημα έχει "επενδύσει" πολιτικά στο ζήτημα της δημιουργίας νέων σχολείων και όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα, σκοπεύει να δώσει κι άλλες ανάσες στο μέλλον αναφορικά με το ευαίσθητο αυτό ζήτημα. Ζήτημα που είναι βέβαια ιδιαίτερα σημαντικό και πρωτεύον για χιλιάδες συμπολίτες μας.

Επιτυχία αποτέλεσε βέβαια και η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου στην τελετή των εγκαινίων, που ασφαλώς προσέδωσε το απαιτούμενο κύρος.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω, οι ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων, φαίνεται να μην πτοούν τον Δήμαρχο. Το ίδιο και οι (μη) αντιδράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, μείζονος και ελλάσονος, που δείχνουν να έχουν... ζαλιστεί από τις κινήσεις του Δημάρχου.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από δύο χρόνια θητείας με μπόλικη αμηχανία και... εσωστρέφεια, τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει πολύ καλύτερα γι'αυτόν. Παρά τα... φάλτσα κάποιων συνεργατών του...

Ο Διονύσης Ζαμάνης έχει φουλάρει τις μηχανές τής παράταξής του για τα καλά, δείχνει απελευθερωμένος και, πως να το κάνουμε, κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Αν συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά και την πιθανότητα να προκύψει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ένας νέος δημοτικός συνδυασμός ο οποίος, όπως ακούγεται, ενδέχεται να έχει ως επικεφαλής ένα φρέσκο πρόσωπο αλλά παράλληλα γνωστό και προβεβλημένο (o φόβος φυλάει... τα έρημα), τότε οι καλές μέρες του Διονύση Ζαμάνη θα συνεχιστούν...

Εμείς ειλικρινά το ελπίζουμε, για το καλό του Δήμου Διονύσου.

ΠΠ