ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ "ΟΙΟΝ" ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/2 ΣΤΟ "DIE 3 KONIGE" ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.ΖΑΜΑΝΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...







Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Φανταστική η ατμόσφαιρα στην κοπή της Πίτας μας στην Μπυραρία Die 3 Konige (Οι τρείς Βασιλιάδες) που ιδανικά θα θέλαμε να έχει διπλάσιο χώρο για να χωρέσουμε όλοι !

Η μεγάλη οικογένεια του ΟΙΟΝ αποτελούμενη από Αθλητές, Γονείς και Προπονητές διασκέδασε σαν μια πραγματική οικογένεια.

Όλοι μαζί ευχηθήκαμε γελάσαμε ανταλλάξαμε απόψεις και χαρήκαμε τον ερχομό του 2017.

Τιμή μας η παρουσία του Δημάρχου κου Ζαμάνη, του Αντιδημάρχου κου Κοκμωτού,της Δημοτικής Συμβούλου κας Τούντα, της Δημοτικής Συμβούλου κας Ταουξή, του Προέδρου της ΔΕ Αγ.Στεφάνου κου Κασαπάκη, του πρώην Δημάρχου και αρχηγού της μείζωνος αντιπολίτευσης κου Καλαφατέλη, του πρώην Αντιδήμαρχου και Δημ.Συμβούλου κου Κοντάκη, Του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής κου Δελαγραμμάτικα, της Διευθύντριας του Λυκείου Αγ.Στεφάνου κας Μαγκανιώτη, του πρώην Προέδρου του ΟΙΟΝ κου Μουρσελά και πολλών άλλων φίλων της προσπάθειάς μας.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά την Δημοτική Αρχή και όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές υλοποίησης του νέου δαπέδου του κλειστού Γυμναστηρίου που παραδόθηκε με την είσοδο του νέου έτος. Η ταλαιπωρία και αγωνιστική υστέρηση αξίζει τον κόπο για μια καλύτερη συνέχεια.

Πολλά τα χαμόγελα από τα παιδιά μας. Και του Χρόνου με υγεία !

TO Δ.Σ. ΤΟΥ "ΟΙΟΝ"