ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ... ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "ACTION 24" ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ "THE MALL ATHENS"...


Πολλα συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και μαθήτριες που απαρτίζουν την ομάδα στελεχών της εικονικής επιχείρησης "Forma Nueva" * για την εκπληκτική έκθεση της δουλειάς και των έργων τους στην δράση παρουσίασης των μαθητικών "εικονικών" επιχειρήσεων στο The Mall Athens.

Πολλα συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην συντονίστρια της προσπάθειας καθηγητρια κ. Μαστοροπούλου Γ. τόσο για τον συντονισμό όσο κυρίως για την υπευθυνότητα και τον ζήλο που μεταλαμπάδευσε στους μαθητές και μαθήτριες που τους έκανε να αφιερώσουν ώρες πολλές από τον ελεύθερο χρόνο τους και ειδικά κατά την διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, για την υλοποίηση της δράσης αυτής.

Όλη η σχολική κοινότητα του Γυμνασιου Ανοιξης εκφράζει τις ευχαριστίες της για την άξια εκπροσώπηση του σχολείου μας στην παραπάνω εκδήλωση !

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ


* Να αναφέρουμε ότι η επιχείρηση δημιουργεί εντυπωσιακά έργα τέχνης και είδη δώρων απο υλικά που διαφορετικά θα πετάγονταν στα... σκουπίδια

Δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι Action24 και την εκπομπή του Γιάννη Πολίτη, όπου η μαθήτρια Ρηνιώ Καραγιάννη μιλάει για την εικονική επιχείρηση "Forma Nueva" καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο "The Mall Athens".