ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί Γονείς, Εγκαινιάζοντας την επικοινωνία μαζί σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες της 17ης Νοεμβρίου 2016, η σύσταση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας...
κατόπιν και της συγκρότησής του σε σώμα, προέκυψε ως εξής :
:

Πρόεδρος : Καλύβα Αφροδίτη
Αντιπρόεδρος : Φερεντίνου Άντα
Γραμματέας : Γαρδικιώτη Άντζελα
Ταμίας : Μαρκοπούλου Χριστίνα
Τακτικό μέλος : Αντωνιάδου Μαριανέτα
Τακτικό μέλος : Κουράκος Βασίλης
Τακτικό μέλος : Καναβαριώτης Κώστας

Επιδίωξη όλων μας είναι η άρτια συνεργασία με τους γονείς, τους δασκάλους και τα παιδιά, με σαφή σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και την επίτευξη στόχων προς όφελος όλων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα συνεδριάζει τακτικά την 2η Τετάρτη κάθε μήνα στις 20:00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου. Οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές, ώστε οι γονείς να μπορούν να παρευρεθούν και να ενημερωθούν αλλά και να θέσουν υπ΄όψιν του Δ.Σ. θέματα που τους απασχολούν.

Με την ευκαιρία, πιστεύοντας ακράδαντα στη δυναμική της “συμμετοχής” και στην αποτελεσματικότητα της “συλλογικής δράσης”, προσκαλούμε όλους όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, να γίνετε μέλη του Συλλόγου.

Εξάλλου, ο πιο γρήγορος δρόμος για να φτάσει κανείς στον “προορισμό” του είναι να έχει καλή συντροφιά !

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην τηλεφωνική γραμμή με αριθμό 6906152507 (09.00-13.00 και 18.00-20.00), στη σελίδα στο f/b (Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου  καθώς και μέσω του γραμματοκιβωτίου του Συλλόγου που βρίσκεται στην κύρια είσοδο του σχολείου επί της οδού Λιβερών.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ  Γ Ο Ν Ε Ω Ν & Κ Η Δ Ε Μ Ο Ν Ω Ν
2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Στεφάνου Αττικής

Αγ. Στέφανος, 28/11/2016