ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης βράβευσε τον μαθητή, αθλητή των πολεμικών τεχνών, Γιώργο Στρατή για διεθνή διάκρισή του...
Τον μαθητή-αθλητή της Ροδόπολης, Γιώργο Στρατή, για τις διακρίσεις του στις πολεμικές τέχνες, βράβευσε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Διονύσου.

Ο Γιώργος Στρατής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Athens Challenge Tournament της Wako, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος Πανελληνιονίκης στο Οpen Grand Champion.

Ο Δήμαρχος Διονύσου συνεχάρη τον μαθητή, στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα, τους γονείς του και τον προπονητή του κο Κώστα Τοζακίδη που στηρίζουν την προσπάθειά του, ενώ τόνισε ότι οι νέοι που αθλούνται συστηματικά και έχουν διακρίσεις, προοδεύουν γιατί γνωρίζουν να θέτουν στόχους, να δουλεύουν σκληρά και να τους πετυχαίνουν. «Στις σημερινές δύσκολες εποχές, οι νέοι που ασχολούνται και με τον αθλητισμό, οπλίζονται με επιπλέον εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. Χρειαζόμαστε τέτοια πρότυπα» επεσήμανε ο κος Ζαμάνης.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος κα Στέλλα Μαγγίνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μπιτάκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ροδόπολης κ. Μανώλης Κόκκαλης και πολλοί φίλοι και συμμαθητές του αθλητή.