ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "ΑΠΟΛΥΤΟ": ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ





















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός "ΑΠΟΛΥΤΟ" συγχαίρει θερμά όλους τους επιτυχόντες μαθητές των σχολείων του Δήμου Διονύσου, καθώς και του Φροντιστηρίου μας, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής περιόδου 2015-2016.

Eπίσης, προτρέπει τους μαθητές που για οποιοδήποτε λόγο δεν τα κατάφεραν φέτος, να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Με αρκετή καθημερινή δουλειά αλλά κυρίως μεθοδικότητα και σύστημα στη μελέτη τους, μπορούν να τα καταφέρουν !

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον Πίνακα Επιτυχόντων μαθητών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού "ΑΠΟΛΥΤΟ" (εκπαιδευτική περίοδος 2015-2016).

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι το Φροντιστήριό μας, ως μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.), παρέχει 2 υποτροφίες σε μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α' και στη Β' Λυκείου (μία υποτροφία για την Α΄ Λυκείου και μία για τη Β΄ Λυκείου).

Κριτήρια για την επιλογή των υποτρόφων είναι η επίδοση των μαθητών στα διαγνωστικά τεστ που θα διεξαχθούν στο φροντιστήριό μας τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 13:00, καθώς και κοινωνικά κριτήρια.

Για τη συμμετοχή σας στα διαγνωστικά τεστ θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση, την οποία θα βρείτε ΕΔΩ.

Για την ύλη των διαγνωστικών τεστ πατήστε ΕΔΩ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Φροντιστηρίου μας, στα τηλέφωνα 210 62.19.712 και 210 62.18.894.


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Καθημερινά 10:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00 Σάββατο 10:00 - 13:00 







Βασισμένοι πάντα στη διδακτική μέθοδο που ακολουθούμε εδώ και 21 χρόνια και η οποία έχει οδηγήσει σε επιτυχία το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών μας προσφέρουμε:

• Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα. 

Κατανοώντας τις ανάγκες των μαθητών δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία, η οποία θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα.

• Προσωπική, αποτελεσματική συνεργασία καθηγητή-μαθητή. 

Η προσωπική ενασχόληση με το μαθητή έχει ως αποτέλεσμα την ηθική & ψυχολογική στήριξη του μαθητή και την εμψύχωση του που είναι σημαντική για την ενίσχυση της προόδου.

• Συστηματική παρακολούθηση των μαθητών. 

Η συστηματική παρακολούθηση της προόδου των μαθητών μέσω τακτών διαγωνισμάτων συντελεί στην καλύτερη αφομοίωση της ύλης από το μαθητή, καθώς επίσης βοηθάει τον καθηγητή να έχει μιά ολοκληρωμένη εικόνα για τη πορεία του μαθητή.

• Τακτική ενημέρωση γονέων. 

Οι ενημερώσεις των γονέων που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα είναι μια παράμετρος πολύ σημαντική. Οι γονείς καλούνται να συνεργαστούν με τους καθηγητές του φροντιστηρίου για την αποτελεσματικότερη πρόοδο των μαθητών.

• Καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό και σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία. 

Δυο παράμετροι κλειδιά που οδηγούν στην επιτυχία είναι το καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, το οποίο επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια και ο σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία της ύλης, που βοηθάει στη συγκροτημένη μάθηση και στην ανάπτυξη αυτοπεποίθησης.

Παρέχουμε αναλυτική ενημέρωση για κάθε τμήμα και σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε ο μαθητής να γνωρίζει όλες τις δυνατότητες που του προσφέρονται για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (μαθηματικός)
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (μαθηματικός)


Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΑΠΟΛΥΤΟ» 
(Λεωφόρος Μαραθώνος & Χρυσοστόμου Σμύρνης 3 Άγιος Στέφανος, 14565, Τηλέφωνο: 210 6218894, Φαξ: 210 6219712, ιστοσελίδα www.apolito.gr)