ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ, ΣΤΟ 17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH HANDBALL


Χάλκινο μετάλλιο ο Α.Ο Άνοιξης στις γυναίκες, στο 17ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Beach Handball στην πρώτη του συμμετοχή στο θεαματικότερο άθλημα στην άμμο...

O μοναδικός σύλλογος με διπλή παρουσία στη τελική φάση (άνδρες-γυναίκες), με την ομάδα των ανδρών να τερματίζει στη 4η θέση χάνοντας στο μικρό τελικό το χάλκινο μετάλλιο στη διαδικασία των πέναλντι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων του Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball για την πρωτόγνωρη επιτυχία της ταυτόχρονης συμμετοχής τους στο Final 4 του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία γυναικών.

Η πανελλήνια διάκριση του τμήματος Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης είναι η πρώτη και μεγαλύτερη ομαδική διάκριση σε επίπεδο συλλόγου αλλά και σε ολόκληρο το Δήμο Διονύσου σε συλλογικό επίπεδο. Η τεράστια αυτή επιτυχία έκανε γνωστό τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης σε πανελλήνιο επίπεδο και ευχόμαστε στο τμήμα Χάντμπολ αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα του ομίλου, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις αντίστοιχες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης
Τάσσος Αγγέλικας