ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 1η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πολύ πετυχημένη η «1η Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών» 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «1η Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών», την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Την εκδήλωση διοργάνωσε...
η Χορωδία Διονύσου Σεμέλη, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Ματθαίου Λεγάκη και με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου.

Πολλοί συμπολίτες μας έσπευσαν να απολαύσουν τη μουσική υψηλού επιπέδου με κάλαντα και εορταστικά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, που ερμήνευσαν οι τέσσερες χορωδίες, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου και στο τέλος επιβράβευσαν τους χορωδούς με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς με μουσική διεύθυνση του κ. Μάριου Καζά , η Χορωδία Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών "Harmonia Juris" με μουσική διεύθυνση του κ. Γιάννη Βρυζάκη, η Χορωδία του Δήμου Διονύσου και η Χορωδία Διονύσου Σεμέλη, με μουσικές διευθύνσεις του κ. Ματθαίου Λεγάκη.

Στη συναυλία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευ. Λυρούδιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Τσουδερός και Ι. Φωτάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου κ. Μ. Κασαπάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Διονύσου κ. Αν. Μπάσης και ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου κ. Σπ. Δαρδαμάνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ