ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝ ΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.
Οι εικόνες που έχουμε καθημερινά από τα νησιά μας όπου καταφθάνουν οι πρόσφυγες...
είναι πάμπολλες.

Η πιο τραγική σκηνή είναι τα παιδιά το πρόσωπό τους που ψάχνουν απεγνωσμένα να σωθούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει στη ζωή τους ένα γιατί. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να τους δώσουμε απαντήσεις όμως είμαστε σε θέση να τους δώσουμε ένα χαμόγελο μία ελπίδα προσφέροντάς τους ότι μπορούμε.

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο για Πρόσφυγες και με μία ομάδα εθελοντών γιατρών που θα μεταβούν στη Μυτιλήνη, σας ζητά εάν και εφόσον μπορείτε να προσφέρετε ότι έχετε δυνατότητα από τα κατωτέρω είδη.

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ αφρόλουτρα, σαμπουάν, pumpers, σερβιέτες, σαπούνια και οδοντόκρεμες
ΡΟΥΧΑ όχι ρούχα για παιδιά υπάρχουν αρκετά το μόνο που έχουν ανάγκη είναι κουβέρτες fleeze ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ Κυρίως χλωρίνη και σκόνη για πλύσιμο στο χέρι
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κονσέρβες, γάλα νουνού, ξηροί καρποί, νερά, παστέλι και όσπρια

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στα γραφεία μας Χειμάρρας 1 στην Ανοιξη από 17.30 μμ έως 20.30 μμ.

Αν σε περίπτωση δεν μπορείτε να έρθετε τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα όλη την εβδομάδα θα υπάρχει μία κούτα όπου θα συγκεντρώνονται τα είδη στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στην Ανοιξη. 

Ενα άλλο σημείο όπου μπορούμε να κάνουμε συγκέντρωση ειδών είναι και στον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ. ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 9 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ