ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΔΡΟΦΟΡΑΣ


Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης (EΔΔΔ) 
Αγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες αναζητούσαμε ένα υδροφόρο όχημα άνω των δέκα τόνων , προκειμένου να ενισχύσουμε περαιτέρω την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής μας...
Πρόσφατα καταλήξαμε σε ένα υδροφόρο όχημα 20.000 λίτρων , του οποίου το κόστος αγοράς ανέρχεται στα 9.500 € πλέον των τελών κυκλοφορίας, της ασφάλισης και του πρώτου service.

Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από δωρεές κατοίκων και συνδρομές μελών φθάνει μόλις τα 1.000 €.

Δυστυχώς, όμως, τα έσοδα του σωματείου είναι μηδαμινά και ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε την στήριξή σας , προκειμένου να ολοκληρώσουμε το εγχείρημά μας.

Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού που τηρεί το σωματείο μας στην Τράπεζα Πειραιώς είναι ο κάτωθι :

Δικαιούχος : Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης
Αριθμός λογαριασμού : 6583 – 103404 – 468 ΙΒΑΝ : GR 32 – 0171 – 5830 – 006583 – 103404 - 468
Για όσους από εσάς θέλετε να συνεισφέρετε, σας παρακαλούμε κατά την κατάθεση να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας , ώστε αφ’ ενός να σας αποσταλεί εν συνεχεία το σχετικό παραστατικό (Απόδειξη είσπραξης) και αφ’ ετέρου να συντάξουμε αναλυτική κατάσταση όλων των χορηγών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. ( Τηλ. επικοινωνίας : 210 – 62 11 600).