Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Α.Ο. Άνοιξης - Τμήμα Τέννις 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης ολοκλήρωσε τις εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του ανοιχτού γηπέδου τένις στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Δ.Ε. Άνοιξης...
 Το έργο αυτοχρηματοδοτήθηκε 100% από το τμήμα Αντισφαίρισης του Α.Ο. Άνοιξης και τα μέλη του, στο πλαίσιο των προγραμμάτων δράσεων του Συλλόγου μας για το Δήμο Διονύσου, αλλά και τις κοινωνικής πολιτικής του Σωματείου για τους συμπολίτες μας.

Η επίβλεψη του έργου έγινε από τον Διπλ. Πολιτικό Μηχανικό κύριο Αργύρη Μπαλωμένο, ενεργό μέλος του Συλλόγου μας και του τμήματος αντισφαίρισης.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής:

1. Επιμελής καθαρισμός του υπάρχοντος αθλητικού τάπητα.
2. Απόξεση των σαθρών τμημάτων του υπάρχοντος τάπητα και καθαίρεση μικροϋψωμάτων.
3. Ανύψωση φρεατίων.
4. Κοπή υπολειπομένων σιδερένιων βάσεων παλαιάς περίφραξης εντός του γηπέδου.
5. Βαφή στύλων φιλέ.
6. Τοπικό στοκάρισμα και γέμισμα των τμημάτων που επιδιορθώθηκαν (καθαιρέσεις, λακκούβες κλπ) με μίγμα ειδικών ρητινών, τσιμέντου και χαλαζιακής άμμου.
7. Εφαρμογή ακρυλικού primer ώστε να εξασφαλισθεί η συναρμογή παλαιού και νέου τάπητα.
8. Επίστρωση με χυτό ακρυλικό τάπητα,(Mapecoat TNS Finish 1)-Πιστοποιημένο από ITF (International Tennis Federation),μη υδατοπερατό, εμπλουτισμένο με λεπτόκοκκα σκληρά αδρανή (χαλαζιακή άμμο), ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδης ακτίνες και στην εντατική χρήση, με τελική επιφάνεια ενιαία (χωρίς αρμούς), ματ, αδρή και αντιολισθηρή.
9. Χάραξη και διαγράμμιση γηπέδου τέννις.

Ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης και το Τμήμα Αντισφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη του τμήματος, την έφορο Έλενα Μπιρπανάγου για την αδιάκοπη εργασία της στο τμήμα και το μέλος του συλλόγου Αργύρη Μπαλωμένο για την εθελοντική αφιλοκερδή προσφορά του, που κατάφεραν όλοι μαζί να φέρουν το τένις προσιτό σε όλους.

Για το Δ.Σ. Α.Ο. Άνοιξης

Ο Πρόεδρος
Τάσσος Αγγέλικας